• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Protegeix la teva pell del sol

Les vitamines i els enzims naturals de la taronja unifiquen les diferents tonalitats i aconsegueixen l'equilibri que tant busquemLa pell és un reflex del nostre cos i mantenir-la cuidada i hidratada hauria de ser una de les nostres prioritats. Davant d'aquests mesos de calor, el que més hem de tenir present és la calor i els rajos de sol. I és que tot i que aquest ens aporta molts beneficis, també pot arribar a convertir-se en un gran enemic si no prenem les proteccions adients.

  Una manera d'evitar l'aparició de taques o reaccions cutànies derivades del sol és la utilització de productes dermatològics que proporcionin a la nostra pell una protecció extra i, alhora, repari les imperfeccions i afectacions que pugui tenir. Una de les marques que està revolucionant el sector en aquest àmbit és Extracare. L'empresa ha llençat una nova línia de productes que se centra en la pigmentació de la pell i aconsegueixen unificar els diferents tons a la perfecció. Els productes d'aquesta marca estan formats per les vitamines i els enzims naturals del suc de taronja, que li ofereixen a la pell la uniformitat i l'equilibri que tant busquem. I és que gràcies a les seves propietats, s'aconsegueix una major lluminositat i frescor a través de la naturalitat de Synergy C.

Al centre de bellesa i benestar La Petite Noa trobaràs aquests productes i molts remeis més que t'ajudaran a aconseguir la pell que sempre has desitjat; sense impureses, taques o pigmentacions molestes. I és que la millor manera de combatre els problemes cutanis és posar-se en mans de professionals, ja que cada pell és un món i cada cos necessita un tractament personalitzat d'acord amb les seves característiques.
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156