QUEDA MOLT PER DESCOBRIR

LES SECCIONS

Què no falti energia positiva

La decoració de la nostra llar influeix en el nostre estat d’ànim. Heu notat alguna vegada aquella sensació de plaer i harmonia quan la casa està neta i acabada d’ordenar? Doncs això no és més que la punta de l’iceberg. Una llar decorada amb gust i cura ens aportarà grans moments de felicitat i de relaxació.


Un dels protagonistes de l’harmonia decorativa és el color. Segons una tonalitat o altra, el nostre cos reaccionarà amb uns o altres estímuls. Si es busca un ambient alegre però sense caure en un estil recarregat, el millor és optar per bases blanques (com el terra, el sostre o les parets) i incloure tocs de color en els teixits i els elements decoratius com quadres, escultures o, fins i tot, taules i cadires. I d’entre tots els colors, et recomanem apostar pel groc. És el color del sol, l’alegria i l’optimisme. Només amb tenir un moble d’aquesta tonalitat ja és suficient. La seva lluminositat i vida ompliran d’energia qualsevol habitació!També és molt important incorporar les plantes en la teva llar. Tenen molts beneficis per a la teva salut física i emocional i purifiquen l’aire. A més, aporten harmonia, equilibri i bones vibracions. I si ets dels que no té molta mà cuidant plantes, el millor és optar per espècies resistents i fàcils de cuidar, com el cactus.

Els cartells i les làmines inspiradors són una altra gran opció per omplir la llar de positivisme i missatges d’ànim. Hi ha milers d’opcions. Fins i tot, pots fer cartells totalment personalitzats amb frases o imatges pròpies que t’animin i que et recordin que AVUI POT SER UN GRAN DIA!


Aprofita els colors per carregar les piles


Una planta sempre és un bon acompanyant. Aporta harmonia i purifica l’aire.


Escull una frase inspiradora, que et motivi i que et recordi que avui pot ser un gran dia

DESCOBREIX

MÉS CONTINGUTS

A LES NOSTRES XARXES

  • Instagram
  • Facebook

© Kreandorra by  -