shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Què no falti energia positiva

La decoració de la nostra llar influeix en el nostre estat d’ànim. Heu notat alguna vegada aquella sensació de plaer i harmonia quan la casa està neta i acabada d’ordenar? Doncs això no és més que la punta de l’iceberg. Una llar decorada amb gust i cura ens aportarà grans moments de felicitat i de relaxació.


Un dels protagonistes de l’harmonia decorativa és el color. Segons una tonalitat o altra, el nostre cos reaccionarà amb uns o altres estímuls. Si es busca un ambient alegre però sense caure en un estil recarregat, el millor és optar per bases blanques (com el terra, el sostre o les parets) i incloure tocs de color en els teixits i els elements decoratius com quadres, escultures o, fins i tot, taules i cadires. I d’entre tots els colors, et recomanem apostar pel groc. És el color del sol, l’alegria i l’optimisme. Només amb tenir un moble d’aquesta tonalitat ja és suficient. La seva lluminositat i vida ompliran d’energia qualsevol habitació!També és molt important incorporar les plantes en la teva llar. Tenen molts beneficis per a la teva salut física i emocional i purifiquen l’aire. A més, aporten harmonia, equilibri i bones vibracions. I si ets dels que no té molta mà cuidant plantes, el millor és optar per espècies resistents i fàcils de cuidar, com el cactus.

Els cartells i les làmines inspiradors són una altra gran opció per omplir la llar de positivisme i missatges d’ànim. Hi ha milers d’opcions. Fins i tot, pots fer cartells totalment personalitzats amb frases o imatges pròpies que t’animin i que et recordin que AVUI POT SER UN GRAN DIA!


Aprofita els colors per carregar les piles


Una planta sempre és un bon acompanyant. Aporta harmonia i purifica l’aire.


Escull una frase inspiradora, que et motivi i que et recordi que avui pot ser un gran dia

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156