• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Quant costa una casa prefabricada?Les cases prefabricades són habitances que s’elaboren a partir de diferents seccions, les quals han estat confeccionades en fàbriques amb anterioritat. Així doncs, gràcies a aquest sistema, els processos de construcció, el preu i l’impacte ambiental es redueix. De fet, aquests habitatges acostumen a comptar amb la classificació energètica A.


El preu d’una casa prefabricada és relatiu. Pot variar enormement en funció dels materials que s’utilitzin, el disseny o la ubicació, entre altres coses. No obstant això, es poden tenir un compte uns preus orientatius:


Amb una superfície d’uns 100 metres quadrats, un habitatge prefabricat construït amb PVC tindrà un preu mitjà d’uns 50.000 euros. Encara que és el material més econòmic, aquestes cases tenen un bon aïllament tèrmic i són resistents davant les temperatures i el soroll.


Si el material escollit fos la fusta, el preu s’incrementaria uns 10.000 euros. Aquesta construcció té dos avantatges: s’utilitza un material ecològic i també gosa d’una molt bona eficiència energètica gràcies a la seva capacitat d’aïllament. Això sí, la fusta necessita més manteniments que el PVC.


El preu s’incrementa considerablement si la casa prefabricada és d’acer o formigó. Amb les mateixes mides, suposaria un desemborsament d’uns 100.000 euros, aproximadament. Evidentment, els materials són molt resistents i no necessiten gairebé cap manteniment.


Tots aquests pressupostos són estimacions. De la mateixa manera que a les construccions tradicionals, pots arribar a fer una despesa molt més elevada que les esmentades anteriorment si decideixes invertir en un habitatge més ampli o en uns acabats de més qualitat.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156