• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Revista Krea

Recomanacions per a la tornada a l'escolaComença un nou curs escolar, potser l'últim amb el fantasma del coronavirus darrere nostre. Encara que el procés de vacunació està molt avançat i el risc de transmissió s'ha minimitzat, les soques més agresives continuen posant en escac la sanitat cada vegada que el ritme de contagis ascendeix, així que és necessari continuar complint amb algunes recomanacions.


La rentada de mans és importantíssima per minimitzar el risc de contagi entre els més joves, ja que al col·legi s'interactua amb molts companys. Si bé és probable que els grups de convivència no necessitin utilitzar la mascareta, és recomanable que quan hi hagi contacte amb un altre grup, sobretot en espais tancats, s'utilitzi. A més, hem d'insistir que els nostres fills alertin als seus professors si tenen qualsevol símptoma que pugui relacionar-se amb el virus.


Després de tants mesos bregant amb la pandèmia, també és necessari centrar-se a començar les classes amb bon peu. Perquè els teus fills s'adaptin tan bé com sigui possible, regularitza els seus horaris de somni uns dies abans que comenci l'escola perquè s'habituïn a matinar i involucra'ls en els preparatius del material escolar.


Finalment, motiva'ls! Els començaments sempre porten amb si canvis importants i, si mantens una bona comunicació amb ells, podràs ajudar-los al fet que els acceptin amb naturalitat. Comenceu el dia junts, sense estrès i tingueu paciència si els primers dies es compliquen. És qüestió de temps que tot torni a la normalitat.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156