shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • socialcomandorra

Redefinir el disseny per mantenir-se en formaEls espais domèstics no deixen d'evolucionar. Integrar disseny i funcionalitat s'ha convertit en un dels objectius més importants de les empreses d'interiorisme, en certa manera, per adaptar la llar a les noves tendències o les necessitats de totes les persones, buscant fer sentir bé i permetent que es gaudeixi de l'entorn alhora que es manté en tot moment l'ordre. D'aquesta manera d'entendre la decoració sorgeix la gamma TAPE FIT de EVER Life Design & design Monica Graffeo. Es tracta d'un complement pensat per al bany, però que es pot integrar en qualsevol part de la llar. Consta d'unes bandes amb diferents ranures per allotjar accessoris i realitzar entrenaments en suspensió. A més, també compta amb un maó per practicar ioga i una estoreta esportiva de suro natural.


Elaborat amb materials naturals i reciclables, aquest complement també comunica la importància de prendre decisions responsables, envoltant-se d'objectes sostenibles que poden integrar-se en diferents ambients, transmetent calidesa, concentració i serenitat. TAPI FIT posa de manifest la necessitat de practicar esport a qualsevol edat i facilita la tasca de transformar qualsevol racó en una petita zona fitness per mantenir-se en forma. En definitiva, gràcies a aquest producte es combina disseny i activitat física en entorns diferents del gimnàs alhora que s'amplia l'emmagatzematge de la llar. S'atorga als espais domèstics un plus de benestar, col·locant a les persones en el centre a través del seu disseny nou i materials de qualitat. Un exemple de com innovar i encertar.Si hi ha una empresa capaç de traslladar la singularitat i la creativitat a qualsevol espai i ambient ésSodimac. L'espai creatiu ofereix productes i serveis integrals d'interiorisme moderns i exclusius amb l'objectiu de convertir qualsevol estada en un ambient únic i ple de personalitat.


L'empresa col·labora amb reconegutsinterioristesi arquitectes d'Andorra per a treballar en les últimes tendències en ceràmiques, mosaics, parquets, paviments, revestiments, sanitaris, aixeteria, mobles i complements de bany, plaques de cocció... A més, tots els els seus materials i projectes estan fets amb les millors marques europees en reformes i interiorisme del moment, comGlamora.


L'espai creatiu Sodimac compta amb un showroom situat a Andorra la Vella perquè els usuaris i clients puguin contemplar de primera mà la qualitat i els acabats dels materials i productes que ofereix. A més, és una oportunitat perfecta per a inspirar-se amb els diferents ambients que integra l'espai i per a visualitzar el teu futur amb l'assessorament personalitzat de grans professionals i col·laboradors.

www.sodimacsl.com

judit@sodimacsl.com

Tel: +376 861 316

Whatsapp: +376 861 316

Fax: +376 861 317

C. BonaventuraRiberaygua, 49, AD500 Andorra la Vella, Principat d'Andorra
FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156