• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

REVOLUCIÓ TECNOLÒGICA

Si ens remuntem a una dècada enrere, serie difícil imaginar-se que arribarem a tenir la quantitat d’aplicacions de les que disposem avui dia. I és que hi ha aplicacions per a tot (decoració, mascotes, temperatura, retocs fotogràfics, jocs, xarxes socials, controladors de pes/exercici/son...). No acabaríem mai la llista. Tot i això, és cert que tenir una gran quantitat d’aplicacions no significa que totes siguin de qualitat o dignes d’estar en els nostres smartphones. De fet, trobar apps de qualitat pot arribar a ser molt difícil. A vegades, quan més varietat hi ha, més complicat és el procés d’elecció. Per aquest motiu, et portem les aplicacions que han tingut més èxit durant el 2019 i que, de ben segur, seguiran sent tot un reclam durant el nou any.


Lògicament, recomanem sempre revisar els comentaris i qualificacions dels usuaris abans de descarregar qualsevol de les aplicacions que us mostrem. Perquè cadascú té unes necessitats i una manera de fer. Al final, has de buscar una aplicació que encaixi amb el teu dia a dia i que compleixi amb les teves expectatives. N’hi ha milers! Trobaràs una per a cada ocasió i moment.ENDEL

Aquesta aplicació crea paisatges sonors per ajudar-te a dormir, relaxar-te o concentrar-te. A diferència d’altres aplicacions, no pot personalitzar els sons, però el punt d’Endel és que accedeix a les dades de temps, ubicació i clima, i, fins i tot, al teu ritme cardíac, i utilitza aquesta informació per adaptar els paisatges sonors a la teva situació actual. És una aplicació atractiva i fàcil d’utilitzar.


FOOD NETWORK

Amb aquesta aplicació podràs trobar milers de receptes de grans xefs i personalitats de la xarxa de menjar, incloses les receptes que apareixen en els programes de televisió i especials. Els vídeos instructius i les funcions de la llista de compres són un complement perfecte per comptar amb tot el que necessites per elaborar un excel·lent menjar.


SWIFTKEY

És un dels teclats de tercers més potents i personalitzables disponibles. Va arribar al mercat fa diversos anys amb un motor predictiu diferent a qualsevol altre teclat i l’aplicació ha crescut molt al llarg dels anys. Es tracta d’una app gratuïta amb la qual tens la possibilitat o l’opció de comprar temes nous si ho desitges. Inclou una fila de números dedicada, SwiftKey Flow, que permet l’escriptura de gestos, la compatibilitat amb múltiples idiomes, la sincronització entre dispositius de la biblioteca i molt més.


PEXELS

Es tracta d’una base de dades de fotos que pots utilitzar de forma gratuïta per a qualsevol propòsit, inclosos els usos comercials, sense necessitat d’atribució. Pots buscar imatges utilitzant paraules clau o navegant per imatges de tendències; pots buscar fotògrafs i veure els seus altres treballs en Pexels i també podràs seguir-los per no perdre’t cap de les seves novetats. També pots donar-li a “m’agrada” i recopilar fotos dins de Pexels i, si desitges treure-les de l’aplicació, pots compartir-fàcilment amb Instagram o altres aplicacions, guardar-les com a fons de pantalla o simplement descarregar-les. la compatibilitat amb múltiples idiomes, la sincronització entre dispositius de la biblioteca i molt més.


ESPREM AL MÀXIM LA CÀMERA DEL TEU TELÈFON INTEL·LIGENT


Les càmeres dels telèfons mòbils han anat evolucionant durant els últims anys. Tant, que molts usuaris han començat a prescindir de les càmeres, especialment de les compactes. Les millores arriben amb sensors de major resolució, programaris més complets o prestacions més àmplies (enfocament de retrat, mode nit, panoràmica, filtres...). La manera professional de treballar que fins ara coneixíem amb les càmeres fotogràfiques ha passat a ser també un imprescindible per als fabricants dels smartphones. La majoria apostem per incloure les últimes innovacions en el camp de la fotografia dins dels telèfons que comercialitzen per desmarcar-se en el mercat i proclamar-se reis de les càmeres mòbils.


Amb els telèfons ho tinguem més fàcil. És cert. No es calen coneixements molt amplis per fer una fotografia mínimament decent. Tot i això, si es vol arribar a fer una foto que competeixin veritablement amb les instantànies que treuen les càmeres del mercat, s’ha de fer molt més que donar-li senzillament a un botó. Per aconseguir els millors resultats amb la càmera del nostre mòbil cal tenir presents una sèrie de consells i recomanacions que ens ajudaran a obtenir la fotografia quasi perfecta. Perquè, com sabem, la perfecció no existeix.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156