shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Rituals capil·larsPer tenir un cabell bonic i radiant és vital donar-li les cures que necessita. El sol i el vent poden ser un efecte nociu, però, sens dubte, quan el cabell necessita més cuidats és quan ha passat per processos com: tints, decolorants, assecadors, planxes... Davant de tots aquests factors, és important oferir una cura extra a través de rituals i productes capil·lars. La línia de productes Renewing és una opció ideal per cuidar el nostre cabell. Està creada especialment per mantenir el benestar del cuir cabellut i el cabell. A més, serveix com a tractament preventiu de l’envelliment. Amb el seu ús, el cuir cabellut recupera la seva salut i fortalesa, i augmenta la brillantor, força, hidratació i condició general de cabells.


Una altra proposta és el xampú Repulping, que està especialment formulat per netejar el cabell refinat i desvitalitzat. Aquest xampú conté extracte de vernonia i raïm que ajuden a reestructurar el cuir cabellut per crear un ambient que promogui el creixement d’un cabell ple de vida. També conté àcid hialurònic i col·lagen d’acàcia que enriqueix la fórmula per omplir i embolicar la fibra. També trobem el xampú Nourishing, es tracta d’un producte natural i vegà amb un 96% d’ingredients d’origen natural i lliure de silicona per a una sensació natural de cabells. Proporciona un cuidat profund del cabell sec, recupera la suavitat i la flexibilitat.


D’altra banda, trobem la gama de productes Calming. Aquesta línia calma la vermellor i la picor del cuir cabellut, actuant de forma delicada i específica sobre ell i deixant el cabell suau i brillant. Finalment, tenim els productes Detox. L’exfoliació no és només per la cara i el cos, ara és també per als cabells. Quan eliminem les impureses de la nostra pell, aconseguim que la superfície cutània llueixi en tota la seva esplendor, neta i regenerada. Per tant, si exfoliem el cuir cabellut, aconseguirem que els fol·licles pilosos no obstrueixin i que els nutrients es reparteixin millor per la fibra capil·lar.


Tots aquests rituals capil·lars són beneficiosos per a la salut del nostre cabell i cuir cabellut i, alhora, ens aporten una relaxació i satisfacció extra. El millor per comprovar tots els seus beneficis és acudir a centres professionals. Catia Perruquers ofereix un ampli ventall de rituals ecològics de la marca Davines i tractaments per cuidar la teva cabellera i lluir-la el més sana possible.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156