shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

ROBA DE TREBALL

Es coneix com a uniforme laboral a tota la indumentària que necessita un treballador per realitzar les tasques reduint al mínim el risc d’accidents mentre porta a terme la seva feina.


Quan els empleats d’una companyia treballen a la intempèrie o en condicions climàtiques adverses, han de portar un uniforme de treball adaptat a les seves circumstàncies. En altres ocasions, els treballadors realitzen les seves tasques habituals a l’interior, però en determinades èpoques de l’any, com el Nadal o els mesos de neu, han de dur a terme tasques externes en situacions extremes. En aquests casos, com passa amb els treballadors de les estacions d’esquí, cal estar proveïts d’una forma adient i reglamentària.


Es coneix com a roba de treball a tota la indumentària que necessita un treballador per realitzar les tasques reduint al mínim el risc d’accidents mentre porta a terme la seva feina. En aquest sentit, s’ha de tenir en compte quina és l’àrea de treball per comptar amb les peces necessàries per a la protecció integral de l’organisme. Dins del mercat poden estar disponibles una gran quantitat d’articles de protecció per a diferents zones del cos, com calçat de seguretat, mascaretes, guants, jaquetes, pantalons tècnics...Un dels errors més comuns que cometen les empreses és deixar per a última hora l’adquisició dels uniformes de treball d’hivern. Pot passar que la temporada arribi abans d’hora i que, per manca de previsió, la roba de treball no estigui a punt. En aquests casos, els treballadors utilitzaran les seves pròpies peces d’abric per complir amb les seves obligacions laborals i això donarà una mala imatge de la seva companyia, impedint, a més, el reconeixement corporatiu que facilita l’uniforme personalitzat. La imatge de marca, que tant costa conformar, es pot ressentir greument per una falta de previsió.


D’altra banda, a l’hora de planificar com ha de ser la roba laboral convé parlar prèviament amb el personal per conèixer quin tipus de peces els semblen més adequades per treballar a l’exterior o en condicions climatològiques adverses, ja que seran ells qui les hauran de dur i utilitzar. Determinar el tipus de tela i el gruix de la roba de treball és fonamental. Potser, amb un folre polar corporatiu és suficient si el treball implica estar passant contínuament d’un ambient d’oficina a l’exterior; però si la jornada es desenvolupa completament a l’aire lliure, el millor és optar per una caçadora de treball o una jaqueta softshell. Per contra, si l’empleat necessita tenir bona visibilitat, un abric reflectant pot resultar perfecte.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156