• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Rutina d'exercicis per fer a casa

Una bona manera de mantenir una rutina d'entrenament constant i eficaç és realitzant exercicis de forma diària a casa. Podem seguir diferents rutines que ens ajudaran a mantenir-nos en forma sense haver de sortir de la llar. Us proposem una rutina completa formada per 5 exercicis que us permetrà treballar diferents parts del cos.


Activació


Esquena ben recta, pugem la cama i girem el maluc amb el braç contrari, generant mobilitat tant a nivell de tren superior com de tren inferior.


3 sèries de 12 rotacions per costat

Lunges + bíceps


Exercici combinat de cames i braços. Fem una passa llarga endarrere mantenint el taló de la cama que queda al darrere lleugerament aixecat i els braços a baix. Al mateix temps que flexionem la cama, fem una flexió del braç sense avançar el colze i tornem a la posició inicial.


3 sèries de 15 repeticions

Sentadeta amb pes afegit


Col·loquem els peus a l'amplada de les espatlles i mantenint els genolls alineats amb els turmells i l'esquena ben recta, flexionem les cames fins a 90º i tornem a pujar sense estirar del tot la cama. Podem fer-les sense pes o amb pes afegit (a sobre les espatlles o a baix).


3 sèries de 15 repeticions

Press francès de tríceps


Esquena ben recolzada a terra, cames semiflexionades i braços estirats cap amunt alineant espatlles, colzes i mans. Flexionem els braços sense moure ni obrir els colzes portant el pes en direcció al davant i tornem a col·locar-los fins a la posició d'inici.


3 sèries de 15 repeticions

Obertures de pectoral


Esquena ben recolzada a terra, cames semiflexionades i braços també en semiflexió. Com el seu nom indica, "obrim" els braços sense variar la posició de les mans fins que els colzes se situïn a l'alçada de les espatlles i tornem a tancar, fent força des del pectoral.


3 sèries de 15 repeticions
DUPLEX SPORT CLUB ANDORRAL'esport es reinventa, i una de les millors opcions per comprovar-ho és Duplex Andorra. El centre presenta un nou concepte de club esportiu on cuidar-se esdevé un estil de vida. Es tracta d'un espai innovador i exclusiu per als qui vulguin gaudir de l'harmonia entre el cos i la ment.


Duplex Andorra disposa de dues sales d'activitats dirigides i una sala de treball cardio vascular amb màquines de musculació i pes lliure. També compta amb diferents espais per entrenaments personals: kinesis, plataforma oscil·lant, pilates reformer...


El centre ofereix més de 45 classes dirigides cada setmana i disposa d'un equip de professionals dedicats al món de l'esport i la salut que ajuden als usuaris a millorar la forma física, adquirir uns hàbits de vida saludables i gaudir de l'harmonia entre el cos i la ment.Pau Casals, 4, AD500 Andorra la Vella

+376 860 999

contact@duplex.ad

www.duplex.ad

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156