• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Sòls de fusta clara o fosca?

Els sòls de fusta sempre aporten personalitat i distinció, i és que la calidesa i versatilitat d'aquest material converteixen qualsevol llar en un espai acollidor i ple de vida. Ara bé, què és millor, un sòl de tonalitat clara o fosca? El cert és que no hi ha una resposta contundent que ens ajudi a esclarir quin color o acabat és millor. Segons les característiques de cada espai i les necessitats que vulguem cobrir, haurem d'apostar per un tipus o un altre de fusta.Claus a l'hora d'escollir un sòl de fusta per a la nostra llar:


Sòls clars

Els sòls de tonalitats clares aporten lluminositat i creen sensació d'amplitud. A més, expressen puresa i tranquil·litat. Per tant, són perfectes per a espais reduïts o amb poca il·luminació. Una manera d'intensificar encara més la llum és col·locar lames blanques allargades en el sentit de l'entrada del sol. Així emfatitzarem encara més la llum que entri per les finestres o finestrals.


Un altre punt fort dels sòls clars és la seva perdurabilitat. Mai passen de moda i solen quedar bé amb qualsevol ambient, per tant, encara que canviïs l'estil i el disseny de la teva llar, podràs mantenir el sòl de fusta clara i continuaràs tenint un espai a l'última. Ara bé, vigila de no crear un espai massa blanc. Un ambient blanc total pot arribar a ser massa impersonal i fred, sobretot en llars encarades cap al nord amb poc sol i lluminositat.


Sòls foscos

Si busques personalitat, el sòl fosc és una opció ideal. Queda molt bé en ambients exòtics, rústics i, fins i tot, industrials o minimalistes. Aquest tipus de sòl també aporta intimitat, recull més els espais i potencia els mobles, sobretot si aquests són clars. A més, les tonalitats fosques s'associen amb l'elegància i conformen una estètica més natural, ja que la fusta que trobem als boscos i espais oberts sòl ser de colors més aviat foscos o pujats.


L'únic inconvenient d'aquest sòl és que les rascades o els cops són més visibles que en els sòls clars. La raó és perquè el color fosc està en la superfície de la fusta i si el copa travessa aquesta primera làmina i arriba fins al conglomerat deixa a la vista el color més clar que té a sota.
Professionals de la fusta a Andorra


La Fusteria Ebenisteria Mario ofereix un assessorament personalitzat i disposa d’un ampli ventall de serveis tant per a espais interiors com exteriors. L’empresa fabrica mobles a mida per a totes les zones de la llar (cuines, banys, vestidors, menjadors, jardins...) i per a tot tipus d’empreses, oficines o despatxos. Els seus treballs es realitzen amb materials de gran qualitat i sota un gran rigor professional.


L'entitat realitza decoracions i reformes integrals de qualsevol espai o habitatge i refà la distribució i la zona adaptant-se a les necessitats estètiques i funcionals de cada client. Una de les seves especialitats és l'adequació de patis i espais exteriors, També ofereix serveis de rasqueta, polit, massilles i arranjament de sectors deteriorats en rebedors d'entrada i altres sectors d'un edifici.


La Fusteria Ebenisteria Mario sempre treballa de forma coordinada amb els seus clients i garanteix

una supervisió constant dels treballs que elabora fins a la seva data d’entrega.


Alguns projectes de la Fusteria Ebenisteria Mario:
Carretera de la Comella, edif. Encorces, Planta 4, Local 2-3

Andorra la Vella – Principat d’Andorra

Tel.+376 820 720 – Fax:+376 820 723

Mòbil +376 334 905

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156