
- El primer país a donar la benvinguda a l'any nou és l'Arxipèlag de Kiribati, situat a l'Oceà Pacífic. Mentre que els últims són els habitants de Hawai.
- La tradició de menjar els 12 grans de raïm es remunta al 1909. Aquell any hi va haver un excedent de producció que va donar lloc a aquesta original tradició. Va ser una forma de consumir tot el raïm que es va produir i de donar la benvinguda als 12 mesos que vindrien d'una forma diferent. 12 grans de raïms per 12 nous mesos.
- Espanya no és l'únic país que té les campanades com a protagonistes de la nit. El Japó també les utilitza per donar la benvinguda al nou any, encara que són 108 les vegades que toquen les campanades i no 12. El nom d'aquesta tradició japonesa és Joya No Kane.
- El plat estrella de Cap d'Any a Itàlia són les llenties. Segons la tradició, com més en mengis, més diners acabaràs guanyant un cop acabi el nou any que entra.
- Una altra de les peculiars tradicions de Cap d'Any que podem trobar a tot el món té lloc a Dinamarca. Aquest costum consisteix a llançar (i trencar) plats contra les portes dels teus amics i familiars que simbolitzen 'Amor i bons desitjos' per al nou any.
- A Rússia hi ha el costum de posar mandarines a taula durant el sopar de Cap d'Any, simbolitzen 'abundància i riquesa'.