shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • socialcomandorra

Salut remarca la importància de fer-se el tests d'anticossos


Foto:SFGA/CEsteve


Ja s'han inscrit més de 55.500 persones a la plataforma coronavirus.govern.ad per realitzar-se els tests d'anticossos. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, assegura que és "important que tothom es faci el test, fins i tot els que ja hagin passat la malaltia". D'aquesta manera, també es podrà recollir informació sobre els anticossos que es desenvolupen un cop superada la malaltia.


Segons detalla el ministre, l'estratègia del test poblacional és identificar i aïllar de manera precoç els casos amb infecció aguda i, així, evitar la propagació del virus. Els resultats permetran relaxar les mesures de confinament i aïllar només les persones que presenten una infecció aguda o activa i els seus contactes.


A partir de dilluns es contactarà a totes les persones que s'han inscrit per fer-se el test per indicar-los la data i hora de la prova. També es contactarà amb la ciutadania que no ha fet la inscripció per tal de facilitar l'accés al test a totes les persones que no tenen facilitats tecnològiques.Aplanament de la corba


Es confirma l'estabilització de casos positius de Covid-19 al Principat. Segons ha destacat la cap d'Àrea de Prevenció, Promoció i Vigilància de la Salut, Rosa Vidal, el darrer estudi epidemiològic demostra que "continua l'aplanament de la corba de contagis que ja s'intuïa la setmana passada". Vidal assegura que aquest aplanament és deu en part al "comportament responsable" de la ciutadania, que ha seguit les normes de distanciament social i les recomanacions sanitàries.


Pel que fa a les xifres, actualment hi ha aproximadament 300 casos actius, gairebé una trentena estan ingressats a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell i més de 400 persones ja han superat la malaltia.Aprendre català des de casa


El Govern ha posat en marxa una campanya per aprendre català des de casa. Diferents centres lingüístics del país han posat a disposició dels usuaris el blog apren-catala.blogspot.com perquè puguin fer ús d'un ventall de recursos per a l'aprenentatge, la pràctica i l'ús de la llengua. També s'ha habilitat el correu electrònic caaandorra@gmail.com, a través del qual s'atendran tots els dubtes i les inquietuds que puguin sorgir.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156