• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

SORBET CREMÓS DE MADUIXES“Durant els dies d’estiu, vénen de gust plats refrescants, i les postres no n’és una excepció. Per això, la nostra proposta per aquest estiu és un sorbet cremós de maduixa. És una recepta fàcil de fer i amb una frescor natural que captiva el paladar. A més, integra tots els beneficis de la maduixa, com vitamines del grup B i antioxidants”.

INGREDIENTS

- 450 gr de maduixes congelades

- 1 llauna de llet evaporada

- 1/2 tassa de sucre granulada

- 2 cullerades de suc de llimona


PREPARACIÓ

En un processador d’aliments col·loquem les maduixes congelades, la llet evaporada, el sucre granulat i el suc de llimona. Ho processem tot fins que es formi una crema suau.

Traslladem la crema a un motlle d’enfornar quadrat i el guardem a la nevera durant uns 20 minuts fins que veiem que es formen vidres en la vora del recipient. Agafem una forquilla i els movem fins al centre. Batem suaument la crema i la tornem a col·locar a la nevera.


Repetim aquesta operació diverses vegades durant una hora, amb una diferència de 20 minuts entre cada batuda. Si cobrim la crema completament, la podrem conservar, com màxim, durant 2 mesos.

Per servir, utilitzarem una paleta de gelats i anirem posant les boles en copes o tasses petites. Podem decorar el recipient posant algunes maduixes a la part superior o a la vora de la boca i afegir-hi unes fulles de menta natural per donar-li més color i frescor.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156