• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

T'enamoraràs a l'instantNo podràs deixar de pensar en ella... Voldràs arribar a casa per sentir-la de prop, per notar com la seva suavitat envolta tota la teva pell, per mimetitzar-te amb les seves línies sinuoses i per perdre't en els teus pensaments mentre l'aigua t'acaricia. Només obrir la porta, estaràs desitjant gaudir del teu moment!

La banyera Infinitive de Novellini aporta una experiència personal de 360º capaç d'estimular el cos i revitalitzar l'esperit. L'exclusivitat, l'elegància i la innovació la defineixen com una banyera diferent que et permetrà gaudir de les estones de relaxació i confort que tant necessites després d'un dia atrafegat.


Està disponible en una àmplia gamma de colors i integra tecnologies d'avantguarda com il·luminació interna LED, vàlvula clik-clak i l'innovador sistema Natural Air, que genera un massatge silenciós a través d'una efervescència suau de microbombolles. Recordes la sensació de relax que sents quan estàs a la riba del mar? És gràcies als anions. La tecnologia Natural Air se centra precisament a generar aquests ions negatius per augmentar la serotonina del teu cos i reduir l'estrès. En qüestió de segons notaràs com puja el teu estat d'ànim.També pots complementar la banyera amb accessoris que et faran gaudir d'una experiència encara més plaent, com il·luminació perimetral LED, aixeta d'exterior per terra o integrada en un moble auxiliar...


El dissenyador d'aquesta obra d'art és Simone Micheli. A l'hora de crear la banyera s'ha centrat a buscar una fórmula que vagi molt més enllà de la funció bàsica que sempre se li atribueix a aquest moble de bany i ha apostat per l'experiència màxima aprofitant una forma innovadora i ergonòmica. Com en tots els seus treballs, Micheli ha focalitzat l'atenció en els detalls i s'ha nodrit d'una visió de futur i un enfocament creatiu per dissenyar la banyera que no voldràs deixar escapar.


El teu bany, el teu color, la teva personalitat....

On obtenir la joia del màxim benestar?


Si t'has decidit a formar part del confort més innovador, pots adquirir la teva banyera Infinitive a Jocor, una empresa de distribució de materials per a lampisteria, calefacció, climatització i ventilació amb més de 50 anys d'experiència en el sector.

+376 802 626

info@jocor.ad

Crta. La Comella 4-6-8, AD500, Andorra la Vella.
LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156