• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Tendències en decoració d'exteriorEl jardí o la terrassa són una part fonamental de la nostra llar. Ens proporcionen una zona de descans i d'oci i sovint es converteixen en tot un repte decoratiu.

Decorar el jardí representa un gran repte per a les persones creatives que els encanta decorar els seus espais exteriors, i és que anteriorment només es decoraven els interiors de les cases i amb això es creia que ja tot estava completament acabat, però res més lluny de la realitat, ja que els exteriors també són una part fonamental de la llar i també cal dotar-los de disseny i personalitat. Els estils de jardí que més triomfen són el modern i el rústic, tot i que no hem de deixar de banda l'estil feng shui, que també té molta força.


Cal destacar que els jardins decorats completament a l'estil natural vénen amb molta força. Es nodreixen de mobles elaborats amb materials purs i línies senzilles, integren camins de pedra, estanys i plantes i flors de proximitat, sense caure en les espècies exòtiques. És important saber que sigui quin sigui l'estil que volem escollir per al nostre jardí, el primer que necessitem és fer una anàlisi per determinar diversos factors que poden incidir en el tipus de decoració que anem a escollir.

Donar-li color a un pati o un jardí dependrà en gran mesura del tipus de decoració que hagis escollit, l'estil amb el qual vulguis decorar i, per descomptat, la mida d'àrea que vols decorar. Per a aquest any, les tendències en colors per a exteriors aposten per tonalitats fresques i amb caràcter, deixant una mica de banda els tons marrons o terra. Si sou atrevits, us proposem colors vius i plens de vida, com el violeta, el taronja, el blau o el rosa.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156