• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Tendències en pisos actuals


Un dels passos més importants en la decoració d'interiors és, sens dubte, l'elecció del mobiliari i els complements. Aquests marquen una gran diferència, agreguen a la teva llar un toc de personalitat i li donen una essència personal i única. 

Un model molt utilitzat en la decoració de pisos és seguir un estil modern, de mitjans de segle. Es caracteritza per aportar un toc lleuger, és a dir, poc carregat, amb marcs angulars, peces modulars i mobles baixos que mantinguin l'èmfasi en la llum de l'interior i l'espai obert. Els nous models de pisos se centren més en l'enriquiment estètic mitjançant les textures i els materials, sense fixar-se tant en els colors.Tot i això, es recomana utilitzar colors neutrals en diferents tonalitats; colors grisos, beix o crema.

Una característica d'aquests espais moderns és l'ús de prestatgeries i electrodomèstics que no ocupin molt espai. Han d'oferir el màxim de funcionalitat, ocupant l'espai necessari i sense carregar massa l'habitació.  

 

1. Espais en blanc i negre: decorar en blanc i negre és una de les grans tendències en decoració d'interiors que mai sembla passar de moda. Són dos colors neutrals però que poden donar un efecte realment espectacular en una habitació. El negre en accessoris, pintura o en una peça mobiliària, ajuda a captar l'atenció i a afinar qualsevol esquema decoratiu.

2. Parquets clars i parets blanques: el principal avantatge de tenir un terra blanc és que aporta molta lluminositat i dona una major sensació d'amplitud. És la millor base neutra per jugar amb els colors del mobiliari i els complements. Està comprovat que els colors clars amplien els espais a l'ull humà. Si esculls un parquet de fusta clara com a material de base, obtindràs un tacte càlid.

3. Il·luminació LED: aquesta modalitat s'aconsegueix mitjançant una il·luminació indirecta fent ús de les bombetes de baix consum de tipus LED. Cal que no es vegin les bombetes que emeten la llum, sinó que només s'apreciï un quadre rectangle lluminós. Si et decantes per aquesta opció, estaràs assegurant que la il·luminació de casa teva sigui més uniforme i àmplia.

4. Decoració paret d'obra: cal remuntar-se als anys 50 per conèixer l'origen de l'estil industrial tan estès avui en dia en arquitectura i disseny d'interiors. A l'hora d'ambientar el teu pis, una de les grans avantatges d'aquest estil és que és atemporal: mai passa de moda. A més, és eclèctic, pot conviure amb diferents estils decoratius sense cap mena de problema.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156