shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Tenir una imatge de marca unificada t'apropa a l'èxitLa imatge que dona la nostra marca o empresa és clau. Les primeres impressions sí que importen, i més quan es tracta del sector comercial o empresarial. La imatge corporativa és el que dona forma i vida a l'empresa. És el primer que veuen els usuaris i els clients, per tant, ha de tenir una cohesió, i, sobretot, ser eficaç. La competència cada vegada és més extensa i el mercat només fa que ampliar-se. Internet, el món digital, les noves formes de consum... Tot influeix. Per això, és summament important cuidar la imatge de la nostra empresa i apostar sempre per una línia que representi el nostre negoci i, alhora, ens mantingui visibles en el sector.


Com podem aconseguir una imatge de marca unificada i eficaç?


El primer de tot és tenir un manual corporatiu que esclareixi quina és la identitat de l'empresa i mostri la cohesió de marca que es vol seguir. A dins d'aquest manual se sol incorporar el logotip, els colors corporatius, les tipografies i les aplicacions de la imatge corporativa tant en suports físics (targetes de visita, flyers, cartells...) com digitals (pàgina web, xarxes socials, bàners...).


La idea és aconseguir un manual que especifiqui en cada cas com s'haurà d'aplicar la imatge de l'empresa i amb quins fins. D'aquesta manera, s'evita tenir una imatge distesa amb diferents elements que no segueixen una mateixa línia. I és que una imatge no unificada pot acabar confonent als usuaris i pot ser un entorpiment a l'hora de voler mostrar una imatge rigorosa i amb prestigi.Què ens aporta tenir una imatge de marca unificada?


· Mostrar una comunicació uniforme tant cap a l'exterior com a l'interior de la nostra empresa.

· Arribar de forma més concisa i clara al consumidor fent que reconegui les nostres ofertes i la nostra imatge de forma més ràpida.

· Diferenciar la nostra empresa de la competència tenint una imatge única i fàcilment identificable.

· Comunicar professionalitat, rigorositat, coherència i veracitat.


Tenint present tot el que hem comentat, és important que confiem en els professionals per construir una marca que representi al 100% la nostra empresa i que ens identifiqui pels valors, objectius i especificitats del nostre negoci. No es tracta només de construir un logotip que ens pugui agradar i d'escollir uns colors que ens semblin bonics. Cada element de la nostra imatge de marca té un significat. El logotip mostra en un instant tota l'essència d'una empresa, és la seva màxima representació recollida en un vector, una imatge o un text. Per tant, el seu significat és immens.


El mateix passa amb els colors. Cada tonalitat expressa un sentiment i aflora unes sensacions concretes. És important trobar uns colors que encaixin a la perfecció amb la nostra empresa i que segueixin la línia comunicativa que volem expressar. I la tipografia no n'és l'excepció. Un tipus de lletra o un altre diu molt sobre l'empresa. Algunes tipografies expressen sobrietat, elegància, sofisticació... Mentre que altres mostren una imatge més despreocupada, dinàmica, juvenil... La clau està a analitzar bé quina és la imatge de marca que encaixa amb la nostra empresa i escollir atentament cada element per crear una imatge única però, sobretot, eficaç.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156