• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Tipus de te, un sabor i propietat per a cada momentTE BLANC

El te blanc és una varietat especial. S’elabora artesanalment amb els brots més joves de la planta. El seu sabor és molt delicat i suau. Té una quantitat molt més gran de polifenols que el verd, per tant, el seu poder antioxidant és molt més potent. A més, preveu l’envelliment dels teixits, millora el nivell de colesterol en sang i disminueix el risc de patir un càncer de mama, pulmó, estómac, pròstata o còlon.


TE VERD

El te verd s'obté mitjançant un procés de mínima oxidació de les fulles de la planta i conté una gran quantitat de catequines i isoflavones, que li donen un alt poder antioxidant. Gràcies a aquestes característiques evita l'embelliment prematur de tots els teixits del cos. A més, evita l'enduriment de les parets arterials i ajuda a reduir el risc d'accidents cardiovasculars. També ajuda a mantenir el sistema nerviós.


TE OOLONG

Aquest tipus de te també s’anomena te blau. El seu procés oxidatiu és intermedi entre el negre i els tes més suaus, com el blanc i el verd. Té un sabor particular, molt agradable i que recorda a les fruites fresques. Les seves substàncies antioxidants fan que sigui molt útil per reduir el risc d’infart i altres malalties cardiovasculars. També és molt beneficiós per disminuir el nivell de colesterol i per perdre pes.


TE NEGRE

El procés oxidatiu del te negre és més prolongat que el de la resta. Per aquest motiu, el seu sabor és més pronunciat i té un color més fosc. El seu consum redueix el risc de patir malalties cardiovasculars, ja que estimula el cor i protegeix les parets internes de les arteries. A més, gràcies al seu alt contingut de metilxantines, estimula el sistema nerviós. També ajuda a eliminar la retenció de líquids i millora la respiració.


TE VERMELL

El te vermell se sotmet a un llarg procés de post fermentació, la seva maduració es realitza en bodegues i es pot conservar durant diversos anys. El seu sabor és terrós i bastant fort, i el seu color és fosc. Es recomana prendre tres tasses diàries de te vermell per reduir el nivell de grassa en sang i per baixar de pes amb més facilitat. També té propietats diürètiques que ajuden a eliminar els líquids i milloren la digestió.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156