shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

TORNA ALS 80T’agradaria sortir un cap de setmana de la rutina i proposar als teus amics un pla especial, d’aquells que no s’obliden? Aprofitant que la moda i estil dels anys 80 tornen a l’actualitat, per què no organitzar una festa per als amics on puguis omplir la teva casa de colors, festa, optimisme i música?


Un dels aspectes primordials que s’ha de tenir en consideració a l’hora d’organitzar una festa, sigui de la temàtica que sigui, és la decoració. En aquest cas, en tractar-se d’una festa dels 80, el primer que hem de tenir present és que aquesta dècada va ser una dècada d’esplendor, llibertat i música, de manera que l’espai en el qual facis la celebració ha d’estar ple de colors vius i alegres. Els tons fluor són els reis d’aquesta època, per això, et recomanem que et facis amb diferents globus d’aquests colors i els posis per la sala. També pots optar per afegir garlandes acolorides al sostre per donar-li un toc més festiu. Un punt molt original que pots afegir a la teva celebració és penjar a les parets elements que recordin aquells anys: pòsters de pel·lícules com ‘ET’, ‘Flashdance’, ‘Retorn al futur’... També pots optar per penjar vinils dels artistes d’aquella època com Madonna, Michael Jackson, David Bowie o The Police. I, per descomptat, pots fer-te amb llums de miralls colorits que ompliran la pista de centelleigs de colors, igual que a la pel·lícula de ‘Febre de dissabte nit’ quan Travolta sortia a la pista a ballar. Una bona idea per a la decoració de la teva festa és que també posis en l’espai objectes típics de l’època, com walkmans, cintes de casset o el rubicub. Per amenitzar encara més l’ambient, pots preparar un mural amb expressions de la dècada dels 80: “Efectiviwonder”, “Okey Makey”, “Nasti de plasti”, “Que nivell, Maribel”,”De què vas? Bitter Kas”, “¿Digamelón?”, “A la cua Pepsicola”, “Em piro vampir”, “Ja veus truz”, “Cantidubi”...


Afegeix a la teva celebració elements que recordin a aquells anys: pòsters de pel·lícules i grups musicals, cintes de casset, garlandes de color fluor...


Quan ja tenim la decoració de l’espai, arriba l’hora de decorar-nos a nosaltres i als convidats! Perquè mentalment et facis una idea ràpida de com era la moda en els 80 anem a recordar-te la pel·lícula de Flashdance, te’n recordes? L’estil que mostra la protagonista durant tot el film és 100% vuitanta. I com és? Doncs el cabell crespat, jaquetes amb muscleres, pantalons de tub i una estètica una mica rockera.Per fer una disfressa adequada per a una festa dels anys 80 pots optar per dues vessants: estil punk-rock (faldilles de tutú combinats amb leggins de colors estridents, samarretes mig esquinçades i colors fluor, la roba que la Madonna més jove portava en les seves pel·lícules i concerts és la que més definiria aquest estil trencador dels vuitanta) o l’estil aeròbic (pots equipar-te amb un mallot de color fluor, uns escalfadors, uns leggins i una cinta per als cabells, totalment vuitanta!). I per als homes: jaquetes amb muscleres, pentinats desenfadats, peces de colors i estampats divertits.

Encara que tinguem la decoració i les disfresses, ens falta el més important: la música. No pot faltar en una festa dels 80. De res serviran el look top ni l’espai si no fem que la banda sonora que ens acompanyi sigui aquesta música tan típica de la dècada. A més, també et recomanem que equipis una zona de la sala com a pista de ball, segur que la gent s’animarà i sortirà a ballar! Una bona idea és afegir una bola disc en el centre de la pista perquè li doni, encara més, aquest toc tan especial i autèntic. Algunes de les cançons dels 80 que no poden faltar a la teva llista de reproducció són: 99 Luftballoons, Thriller, Billie Jean, The Final Countdown, Bohemian Rhapsody, I want to break free, The Tide is High, Into the Groove, Money for Nothing, Eye of the Tiger o Do not Stand So Close To Me.


Finalment, no podem deixar de banda els jocs. Per amenitzar la teva festa temàtica dels 80 pots idear algunes activitats que segur que us encantaran. Per exemple, una bona idea és fer un karaoke però en què només hi hagi cançons mítiques dels 80; també pots optar pel joc de “Endevina qui és” en què cada convidat serà un dels personatges dels 80 i, mitjançant preguntes que només poden contestar-se amb un “Sí” o “No”, haurà d’esbrinar de qui es tracta. Una altra opció és el “Quant saps dels 80?”. Prepara una roda de preguntes sobre política, societat, cinema, música i televisió de la dècada dels 80. A veure qui n’endevina més! També pots preparar una competició de cub de Rubik o d’altres joguines de l’època: el twister, un futbolí, el jo-jo, la baldufa, les xapes, les bales, el blandibu... Segur que no us avorriu.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156