shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Torna el 'bucket hat' amb més força i glamur que mai
Aquest estiu tornaran a estar de moda els complements que van triomfar durant els anys 90, com les xancletes amb tacó 'midi', les sabates 'thong'... Però, sens dubte, l'element que ressorgeix amb més força és... El 'buckethat'! Més conegut com a barret de pescador. Durant la seva primera aparició sobre les passarel·les va conquistar a estrelles com Jennifer Aniston, Britney Spears o Christina Aguilera. Vam poder veure el barret en diverses catifes vermelles de la mà de la model Tyra Banksi amb poc temps es va introduir en l'armari de diversos amants de la moda. I ara, després de tres dècades, torna encara amb més força!


Marques com Dior, Giambattista Valli o Louis Vuitton ja han inclòs aquest complement entre les seves creacions d'estiu. Amb estampats llisos, altres més florals, amb cordes o llaços decoratius... El 'bucket hat' s'està adaptant a les noves modes però sense perdre la seva essència.


L'origen del 'bucket hat'

El 'bucket hat' és un element més de la moda i ja no ens estranya veure'l en les desfilades o les botigues de roba de més renom, però, sabem realment quin és el seu origen? Per trobar els primers 'bucket hats' ens hem de remuntar als anys 1900, quan van néixer sota el nom de barret de pesca i tenien la funció de protegir de la pluja. Els primers estaven fets de feltre, llana o tela de tweedi eren utilitzats per grangers i pescadors. La lanolina sense netejar de la llana feia que aquests barrets fossin impermeables de forma natural i molt còmodes per treballar en el camp o enmig del mar.


El barret també es va fer famós per altres característiques útils. Per exemple, quan es plegaven, podien cabre dins d'una butxaca del pantaló o de la jaqueta. O, si es queia al fang, es podia netejar fàcilment amb una esponja humida.
FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156