shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Cristian Cortés

Tot el que has de saber sobre el PRPEl plasma ric en plaquetes (PRP) s'utilitza des de fa ja diversos anys com a tractament antienvelliment per les seves nombroses propietats, les quals ajuden a desintoxicar, drenar, revitalitzar, nodrir, mantenir i equilibrar les cèl·lules de la pell. Gràcies al fet que es realitza a partir de la sang del mateix pacient, es garanteix que no hi hagi rebutjos ni tampoc problemes d'al·lèrgies. Per a realitzar el tractament, s'extreu una mica de sang i es col·loca en una màquina centrifugadora. D'aquest procés s'obté el PRP i s'aparta per a ser després infiltrat mitjançant agulles en la zona de la pell o del cuir cabellut que es vulgui tractar.


Aquest tractament contribueix a disminuir les arrugues i la flaccidesa, augmentant la lluminositat i l'elasticitat de la pell i, en el cas del tractament per al cuir cabellut, produeix un augment de la densitat capil·lar.

Amb aquest tractament s'aconsegueix generar nous vasos sanguinis i ajuda a generar col·lagen i elastina, entre altres coses. Així doncs, contribueix a disminuir les arrugues i la flaccidesa, augmentant la lluminositat i l'elasticitat de la pell. En el cas del tractament per al cuir cabellut, es produeix un augment de la densitat capil·lar gràcies a l'augment del gruix del ja existent. A més d'utilitzar-se per a fins estètics, el seu ús s'estén al tractament de diferents patologies com l'artritis, la lumbàlgia o les úlceres. De fet, el PRP entra dins dels tres grups de tractaments: preventiu, curatiu i pal·liatiu. Encara que cada cas particular és únic i requereix un procediment diferent, en termes generals se solen realitzar unes 3 o 4 sessions durant el primer any i després es recomana realitzar una sessió anual de manteniment. Resulta una tècnica una mica dolorosa, però els seus múltiples beneficis compensen la petita molèstia que ocasiona i els resultats són visibles al cap de 25 dies, aproximadament.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156