• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Tota empresa necessita un bon logotipUn bon logotip és fonamental per portar la teva marca fins a l'èxit i fer que sigui reconeguda per molts. El logotip és la representació màxima de qualsevol empresa. Recull la identitat del negoci i el defineix en qüestió de segons.


La part més important del logotip és la diferenciació. Ha de ser personalitzat i únic. Si un logotip d'una empresa ens recorda al d'un altre negoci, sigui del sector o d'un àmbit totalment diferent, significa que alguna cosa falla. Cal tenir present que els usuaris i consumidors reconeixen una marca a través del logotip. És el primer que dona presència a una empresa i el que capta als possibles compradors. Per tot això, és primordial tenir un logotip propi que ens permeti diferenciar-nos.


Per què és important que la nostra empresa tingui un bon logotip?


Primer de tot, per cridar l'atenció dels consumidors. Estem en una època sobreestimulada on rebem anuncis i publicitats de forma constant. És tanta la informació que ens arriba que, sense adonar-nos, fem una tria i destria a l'instant de tot el que veiem. Per tant, és primordial tenir un logotip eficaç que capti l'atenció dels consumidors en un segon, a primera vista. Si un logotip està fet de la forma adient, és capaç de despertar l'interès dels usuaris ràpidament i de comunicar els valors fonamentals d'una empresa de forma interessant.


Actualment, la imatge empresarial és clau en el desenvolupament d'una empresa. El mercat cada vegada és més extens i toca apostar per una imatge corporativa revolucionaria. Com? Sobretot, amb un logotip que emocioni i que actuï com a base de la marca. El logotip mostra molt més que colors, tipografies... Amb ell podem explicar la història de la nostra empresa. Un logotip ben fet ens dirà si el negoci és nou, si té una llarga trajectòria, si és sofisticat, si és amè, si és un petit negoci, si és una empresa multinacional... Per tant, és un element clau en la identificació i

comunicació d'una empresa.


És possible que alguns clients s'oblidin del nom de la teva empresa o que el confonguin amb altres negocis, però un bon logotip mai s'oblida. Si està fet de forma correcta, els consumidors recordaran la teva empresa a l'instant veient només el logotip. Recordaran les sensacions i emocions que els fa viure i acte seguit els vindrà a la ment els serveis o productes que ofereix l'empresa lligada al logotip. D'aquesta manera, es crea un vincle amb els consumidors.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156