shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Tota una revolució en el món de l'interiorisme

En aquesta època, sentim la necessitat de fer canvis en diversos aspectes de la nostra vida. Així que, per què no fer un canvi en la nostra llar? És la millor manera de començar. A més, està demostrat que el nostre habitatge reflecteix aspectes i característiques de la nostra personalitat. Per tant, si ets una persona optimista i vols que la teva llar també ho sigui, tenim el color ideal per ajudar-te a omplir cada racó d'energia i positivisme! Estem parlant del Living Coral, una nova tonalitat que t'aportarà la frescor i joventut que estaves buscant.Estem davant d'un color fresc, jove i ple d'energia. Les grans marques i cases de la decoració d'interiors s'han aplegat per treure a la llum una nova tonalitat que està revolucionant el sector: el Living Coral. Aquest color ha estat escollit com un dels més 'top' de la temporada d'estiu 2019 i s'està convertint en tot un referent a l'hora de decorar els espais. Es tracta d'una tonalitat afable, alegre i que desborda vida. A més, aporta optimisme i confort a qualsevol indret de la llar. 


Aquest color combina molt bé amb tonalitats daurades o pastel i és un gran aliat de la fusta, ja sigui en la seva aparença natural com amb lacrats i cobertures en blanc o en gris. La veritat és que l'aplicació d'aquest fantàstic color és molt àmplia. Podem trobar des dels típics sets de bany o de cuina a teixits, com mantes, catifes o coixins. Però si el que volem és donar un protagonisme encara major al Living Coral, el que hem de fer és atorgar aquest color a alguns dels principals mobles de la nostra llar, com són el sofà, el llit, la taula, les cadires...


Combina el Living Coral amb tonalitats daurades i grises i segur que encertaràs!


Un color cobert de bellesa, dolçor i simpatia. El color coral posseeix qualitats bones però també dolentes, tot i que és suau, neix d'una combinació terciària, per la qual cosa, adopta propietats diverses que li permeten tenir un repertori ampli de simbolisme. Originalment, s'associa amb la felicitat i l'harmonia.

Curiosament, el Living Coral s'associa amb l'amor no correspost, però s'usa també com una mena d'antídot per contrarestar els sentiments de dolor que causen aquestes situacions en l'aspecte emocional. Per tant, utilitzar aquest color per a la decoració d'interiors també promourà la comprensió de sentiments, ajudant a entendre que cada individu té la seva pròpia forma de manifestar les seves emocions i sentiments. De fet, la tonalitat ens ajudarà a gaudir els moments que passem amb les nostres amistats o parella, tranquil·litzant les emocions de desacord o d'alteració i propiciant la conciliació d'idees.Sinònim de frescor, joventut i vitalitat. El Living Coral donarà energia a qualsevol espai de la teva llar i aportarà un ambient personal i confortable. 

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156