• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

TRACTAMENTS AMB LÀSER Q-SWITCHED ND-YAG

Peeling de carbó actiu, eliminació de tatuatges, de micropigmentació i d’onicomicosi.


Un dels tractaments que més està revolucionant el sector de la bellesa i el benestar és el peeling làser de carbó actiu. A diferència d’altres tractaments que depenen exclusivament de l’energia de llum per transformar la pell, el peeling de carbó actiu és un procés que depèn de dues parts. Primer, s’aplica una crema de carbó natural sobre la superfície de la pell i es deixa assecar. La loció no és tòxica, s’assembla a una màscara de fang de color negre i té una textura rica. Les partícules del carbó són tan petites que s’introdueixen en els porus i s’adhereixen a les cèl·lules mortes de la pell. Cal deixar assecar la màscara i, posteriorment, es passa el làser. Quan es fa aquesta segona fase el carbó combustiona i elimina la brutícia dels porus juntament amb les cèl·lules mortes i les toxines.Quins beneficis té el peeling amb carbó actiu?


El làser que s’utilitza per realitzar aquest peeling s’escalfa però no destrueix el teixit subcutani. Es desfà de les partícules de carbó eliminant amb ell les cèl·lules mortes i les toxines. D’aquesta manera, es realitza una exfoliació i una neteja profunda de tots els porus i es proporciona un efecte oxigenat a la pell que aporta un canvi de tonalitat i lluminositat a la zona tractada. Tanmateix, amb els petits impactes que es creen amb el làser i l’augment de la temperatura de la pell, s’estimula el col·lagen natural i es crea un efecte lífting i tensor. El peeling de carbó actiu té moltes propietats, entre elles, que és bactericida i sebo-regulador. Redueix la congestió, l’aparició dels porus i redueix les glàndules productores del greix, per tant, és molt recomanat per a les persones amb acne. A part del peeling amb carbó actiu, aquest làser també s’utilitza per eliminar tatuatges, micropigmentacions i onicomicosi (fons a les ungles).


Pel que fa a la supressió de tatuatges, el làser Q-Switched ND-Yag funciona fraccionant el pigment en parts molt petites. Aquest pigment és absorbit pel sistema limfàtic i s’acaba eliminant a través de l’orina. L’èxit de l’eliminació depèn de la quantitat de tinta, de la seva profunditat, qualitat i de com estigui el sistema limfàtic de la persona que es realitza el tractament. El nombre de sessions mai es pot assegurar, ja que cada persona metabolitza diferent el pigment, però estadísticament solen ser de 6 a 10 sessions per eliminar un tatuatge negre i de 8 a 13 per un tatuatge de color.

Per tractar l’onicomicosi, s’aplica el làser a alta temperatura sobre la zona afectada per fer que tant el fong com les espores desapareguin. Els fongs són sensibles a temperatures superiors a 55ºC, de manera que l’absorció de l’energia làser condueix a l’escalfor del miceli generant un efecte fungicida. A més, presenta un avantatge clar en comparació als tractaments farmacològics tòpics, ja que l’efecte calor no està subjecte al desenvolupament de resistències per part del fong.

Per comprovar els beneficis de tots aquests tractaments, el millor és posar-se en mans dels professionals. Adi Nails realitza els processos esmentats (peelling amb carbó actiu, eliminació de micropigmentació, tatuatges i onicomicosi) i ofereix altres serveis de bellesa i salut, com microblading de celles, micropigmentació facial, extensió de pestanyes, manicures, pedicures, etcètera.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156