• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

TRANSFORMA ELS ESPAIS

Sèrie Gold, tires LED d’alt rendiment i llarga durabilitat


A Ledind seguim presentant nous productes amb una tecnologia avançada i d’última generació, com són les tires LED Sèrie Gold.


En aquesta ocasió, les tires LED són el producte estrella del nostre catàleg. Aquest producte ha evolucionat de forma espectacular durant els últims anys. Ha passat de ser un producte que, fa 5 anys, només s’instal·lava com a producte de decoració (complementari en moltes ocasions a mobiliari i que el seu objectiu era donar llum indirecta a entorns molt concrets), a ser un dels elements lumínics més demandats actualment.


Les tires LED es caracteritzen per la seva versatilitat, ja que poden ser instal·lades en tot tipus d’espais. Les fem servir per il·luminar, decorar i destacar qualsevol tipus d’entorn. La gran polivalència d’aquest producte fa que cada espai pugui obtenir la seva pròpia personalitat, eficiència i senzillesa. La seva llum indirecta en mobles, vitrines, sostres, escales, cornises, cuines i passadissos, proporciona un agradable efecte i una atmosfera diferent, no aconseguida per cap altre mitjà dins de la llar. A més, aporta amplitud i exclusivitat. El seu fàcil maneig i instal·lació dona un valor afegit a les tires respecte a altres productes LED.Les tires LED decoratives sempre han requerit estar alimentades per transformadors o drivers, que són els que fan la reconversió de la llum de 220-240V a les necessitats de cada lluminària. El controlador és un element vital per a la durabilitat de la tira LED i el seu correcte funcionament. Aquests són els motius pels quals Ledind, des de fa un any, està fabricant i instal·lant les tires LED amb drivers Meanwell d’última generació.


Les tires LED per la seva peculiaritat i personalització, sempre es fabriquen a Europa, per a poder ser adaptades a les necessitats de cada edifici o estructura.


L’Era de la Casa Vella de l’Andreu · C/. dels Coberts, s/n · AD400 Sispony Principat d’Andorra · r@disgol.com · Mòb. +376 685 100 · www.ledind.com

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156