shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

TIPS NATURALS DE NETEJA

GREIX DEL MICROONES

Per netejar el microones de forma senzilla només hem d’introduir una tassa de vinagre i engegar el microones durant 1 minut. Després, passem un drap humit per dins i en poques passades tenim el microones com nou i llest per a ser utilitzat. Una altra forma de netejar el microones és esprémer una llimona o tallar-la per la meitat i posar-la en un recipient apte per a microones. Fins i tot, es pot afegir una branca de julivert o una mica de bicarbonat. Es calenta el recipient a màxima potència durant 5 minuts i es deixa que s’enteli l’interior del microones amb el vapor, que penetrarà a la brutícia i l’estovarà. Només hem de passar un drap i veurem com queda net en un instant.


TAULA DE TALLAR

Per netejar la taula de tallar, posem una mica de sal per sobre i freguem la taula amb la part carnosa de mitja llimona. La taula quedarà neta en qüestió de segons, sense deixar males olors i recuperant part de la brillantor original. Si la taula és de plàstic, n’hi ha prou amb un fregall i sabó de rentaplats o pasta de dents. Després de frega-la, podem polvoritzar sobre la taula una barreja de mig litre d’aigua amb dues cullerades de lleixiu de cendra. Deixem reposar el líquid durant dos minuts i desapareixeran totes les impureses.


RATLLADOR DE FORMATGE

Cada vegada que ratllem formatge (en especial un greixós com el cheddar), la millor manera de netejar les restes és ratllant una patata. Després, només hem d’esbandir el ratllador i llest! També podem utilitzar altres aliments com el pa dur o netejar el ratllador amb un raspall de dents vell que no utilitzem. Els raspalls van molt bé pels ralladors que tenen més d’una superfície i que són de formes cilíndriques o piramidals. A falta de par dur, podem torrar el pa que no vulguem i el podem utilitzar passant-lo pels diferents espais del ratllador.


MAL OLOR DEL RENTAPLATS

Per netejar el rentaplats s’ha de col·locar en el seu interior (al calaix superior millor) un got amb vinagre. Una vegada col·locat, tanquem el rentaplats i l’engeguem amb el programa més llarg i de més temperatura. En finalitzar, empolvorem l’interior del rentaplats amb bicarbonat i tindrem l’aparell net com la primera vegada que el vam adquirir. Un altre truc és utilitzar tang de taronja o de llimona. El podem introduir a l’espai on es col·loca la pastilla i posar el programa de rentat amb el rentaplats buit. Després d’utilitzar el rentaplats, sempre es recomana deixar-lo obert durant una estona perquè tota la humitat de l’interior surti i no sorgeixi floridura. El filtre del rentaplats també s’ha de netejar amb freqüència, i una bona manera és utilitzant vinagre blanc. Cal que l’apliquem i el deixem actuar durant uns minuts, quan veiem que el líquid es comença a enfosquir, retirem la brutícia i el vinagre amb un drap i aigua tèbia.


NETEJAT LA VITROCERÀMICA

Per netejar la vitroceràmica de forma senzilla i ràpida la millor opció és utilitzar vinagre blanc i bicarbonat. Només cal estendre aquests dos productes per la superfície que volem netejar i en qüestió de segons farà efervescència. Amb l’ajuda d’un fregall especialment dissenyat, netegem la vitroceràmica i acabem de retirar el producte i la brutícia sobrant.


TAQUES D’ÒXID

Si volem embellir la banyera i treure les taques d’òxid, la millor opció és empolvorar una mica de sal per sobre de la banyera i fregar amb la part carnosa d’una aranja. El resultat és immediat. També podem utilitzar una patata crua i passar-la per sobre d’objectes que tinguin òxid. Per potenciar el resultat podem afegir bicarbonat de sodi o vinagre i el resultat encara serà més espectacular. Si tenim paper d’alumini per reciclar, també el podem utilitzar. Només cal que tallem el paper en quadrats de tres centímetres i els submergim en aigua. Després freguem el paper sobre el ferro oxidat. Des del primer moment, podrem veure com la floridura es redueix i l’objecte recupera la seva brillantor.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156