• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un assessorament immobiliari personalitzat

Immobiliària VALORS CC, gestionada per Elena Samitier i Carlos Coral Bañeres (API col·legiats des del 2005 i ubicats a Arinsal) és una empresa familiar on el tracte amb el client és molt més proper i de confiança. La línia de negoci més important és l'administració de comunitats de propietaris, essent les vendes i els lloguers l'altra banda de negoci important.

Actualment, administrem comunitats repartides entre les parròquies de La Massana, Ordino, Escaldes-Engordany i Canillo, donant servei als més de 350 propietaris que formen les comunitats gestionades per VALORS CC.

Disposem d'una cartera de lloguers que presenta un nivell d'ocupació dels seus habitatges de més del 95%, amb contractes de llarga durada que a l'hivern augmenten gràcies als lloguers de temporada. I en tots els casos, garantim una gestió de lloguers orientada a la fidelització del llogater i del propietari. 

La compra-venda d'habitatges, basada en la seva posició a Arinsal, s'amplia a totes les parròquies d'Andorra. L'oferta més important és a Arinsal i la seva parròquia, però en gestionar comunitats a diferents parròquies, donem oferta arreu, sabedors que les vendes són a estrangers de diferents nacionalitats, principalment d'Espanya i Catalunya, però també d'Anglaterra, França i altres països europeus. 

VALORS CC proporciona un servei integral i personalitzat als seus clients estrangers i nou vinguts a Andorra: propietaris de les comunitats, propietaris de lloguers, llogaters, venedors i compradors. Amb tot, proposem un assessorament immobiliari personalitzat.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156