• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un espai d'estudi confortable per als més petits
La tornada a l'escola significa tornar a la rutina, a les hores d'estudi i, sobretot, a l'organització. Els menuts passen moltes hores a l'aula, però quan tornen a casa, sovint ho fan amb tasques sota el braç. Els deures formen part del dia a dia dels petits i tenir un espai on poder-los fer de forma productiva i tranquil·la és essencial tant per a ells com per als pares, ja que s'estalvien haver d'ocupar espais comuns, com la taula del menjador o la cuina. Per evitar que això succeeixi, us expliquem algunes claus per crear un espai útil i confortable per als més petits, que podran utilitzar per a fer les tasques escolars o com a zona d'oci per llegir, fer manualitats...


1. Col·loca una pissarra. Pots fer ús d'una pissarra de paret, amb peu o, perquè no, pintar una part de la paret amb pintura de pissarra. Aquesta opció és perfecta per aprofitar al màxim cada racó de la llar. Podràs crear la pissarra de les dimensions que et convinguin i crear un gran llenç perquè els menuts puguin desenvolupar les seves tasques o fer un petit calendari per tenir-ho tot sempre organitzat.


2. A banda de la pissarra, també pots posar un suro de paret perquè els petits puguin penjar les seves obres d'art i diferents informacions que li siguin d'utilitat.


3. És essencial que cada nen tingui una zona d'escriptori. Si tens pot espai per col·locar-lo, és important que, encara que sigui petit, estigui sempre ben organitzat. Pots optar per les típiques safates organitzadores o els pots de llapis perquè tots els estris estiguin accessibles de forma fàcil i còmoda. Un escriptori desendreçat influeix de forma negativa en la concentració i el rendiment del menut.


4. Si no disposes d'un espai fix per crear la zona d'estudi del menut, pots optar per col·locar tot el material i els estris del nen en una plataforma movible perquè els tingui disponibles sempre que sigui necessari. Per exemple, pots fer ús d'un carret organitzador o una calaixera amb rodes.


5. Complementa l'espai d'estudi amb un rellotge de taula. Deixa'l en una zona visible de l'escriptori perquè el petit agafi consciència del temps i pugui mesurar les seves hores d'estudi. D'aquesta manera, aprendrà a organitzar-se i a dedicar el temps suficient a les seves tasques.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156