• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

UN ESTIL DIFERENT

Reforma la teva llar o local amb materials plens de personalitat, com el microciment o les rajolesLa moda dels lofts i l’estil industrial en decoració s’ha popularitzat molt en els darrers anys. Tot i això, cal dir que aquesta tendència ja va agafar molta força durant els anys 90. En aquella època, el material que més s’utilitzava per recobrir els paviments i aconseguir una estètica industrial era el ciment polit. Però els avenços tècnics i el pas del temps han empès a anar substituint aquest material pel microciment, que és molt més versàtil i senzill d’aplicar.


El microciment és perfecte per utilitzar en tot tipus de reformes. I és que s’adhereix sobre pràcticament qualsevol base existent en el parament que es vulgui aplicar, ja sigui morter, ceràmica, guix, pladur, fusta, ferro, terratzo, marbre, vidre... Un altre avantatge és que estèticament és un material molt atractiu, ja que es pot acabar en el seu color natural o en una gran varietat de tons. A més, es pot combinar amb altres tons i textures i, fins i tot, amb altres materials, com fusta, acer o marbre.


A AC Construccions podreu trobar aquest i molts altres materials perfectes per fer qualsevol reforma des del principi fins al final. L’entitat treballa amb marques de primera qualitat, com Recer o Cristacer, i disposa d’un ampli ventall de productes i solucions per a cada necessitat. Entre els seus productes estrella també podem trobar les rajoles. Els seus dissenys són originals i aptes tant per a parets com per a terres.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156