• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un estil propi i personal


Si has notat que darrerament hi ha una gran quantitat de catifes en color crema amb línies irregulars i sense sentit, no t'espantis, no és que els dissenyadors s'hagin equivocat a l'hora de fer les creacions ni que les màquines s'hagin espatllat. Estàs davant d'una nova tendència que està creant furor en les marques de catifes de més renom. També existeix una variant on els punts (un darrere l'altre) reemplacen les línies.

  Però com sempre passa en el món del disseny, no hi ha un únic estil que marqui tendència. I és que un mateix element decoratiu pot quedar de moltes maneres diferents en funció de l'ambient en el qual es troba i la resta d'objectes que l'acompanyen. Per tant, a l'hora d'escollir una catifa que encaixi en la nostra llar podem arribar a trobar multitud de formes diferents, colors i textures. Si es busca un estil més clàssic, per exemple, es pot optar per les típiques catifes amb formes de quadrats d'un sol color o, al contrari, podem escollir formes i colors molt cridaners i extravagants que ofereixen dissenys molt diferents dels que habitualment solem trobar.

El cert és que si es fan servir adequadament, les catifes poden aportar a les nostres llars l'ambient càlid que moltes vegades busquem, i, a més, ens poden ajudar també a donar un toc més personal a la decoració de casa nostra creant un estil propi i personal. 


Les catifes aporten a les nostres llars l'ambient càlid que moltes vegades busquem i ajuden a posar un toc de color.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156