• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un gir de 180 graus

Diuen que no hi ha res millor que posar-li una mica de color a la vida per veure-ho tot d'una altra manera i amb més alegria. Per això, aquest estiu serà el moment de canviar la nostra rutina i donar un canvi de 180 graus al nostre maquillatge. Les tendències d'aquesta temporada vénen carregades de color i lluminositat, així que res de quedar-se enrere!

Primer de tot, us volem avisar que les regles del joc han canviat. La subtilesa i la naturalitat han passat a millor vida i el protagonisme es torna a centrar en les parpelles (cosa que fins ara havia quedat en un segon o tercer pla per darrere del labial i del blush). 

Vermell, magenta, coral, blau cobalt, verd fluor i fins i tot multicolor... Si podeu imaginar-ho, podeu portar-ho. Aquesta sembla que serà la màxima premissa dels mesos vinents. A més, de tota la gamma cromàtica que imagineu, també vénen trepitjant fort els tons metal·litzats, els hologràfics o amb glitter. Per això, us animem que aquesta temporada feu servir eyeliners impossibles i ombres a tot color amb brillantor per potenciar la vostra mirada fins a nivells extrems.

Si aquesta explosió de color us sembla massa agosarada, podeu començar portant el color només en les pestanyes, amb tons morats potenciareu els ulls verdosos, mentre que si els teniu de color avellana, el millor és optar per una màscara de pestanyes en color turquesa.


A més de tota la gamma cromàtica que imagineu, també vénen trepitjant fort els tons metal·litzats, els hologràfics o amb glitter.

Tot i que les parpelles siguin els màxims protagonistes d'aquesta temporada, els llavis tampoc es queden enrere. El color més reclamat en aquesta zona és el vermell molt pujat, gairebé coral. I per als més atrevits, el blau cian o el taronja. Això sí, sempre amb un acabat mat, sense brillantors. I és que malgrat que el color que es pugui posar al llavi no sigui natural, la idea és mantenir una textura neutral i deixar un aspecte suau. 

El color més reclamat és el vermell molt pujat, gairebé coral. I per als més atrevits, el blau cian o el taronja.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156