• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un gran aliat a l'hora de decorar qualsevol habitació

El paper pintat converteix qualsevol espai en un ambient acollidor i uneix l'estètica moderna i la tradicional de forma excepcional

Si busquem una decoració moderna i, alhora, amb un toc tradicional, el paper pintat és l'opció perfecta. Aquest material uneix de forma excepcional els dos estils decoratius i converteix qualsevol habitació de la llar en un espai agradable i acollidor. A més, és una opció que s'ajusta als diferents pressupostos i que aporta el toc chic que sovint volem aconseguir.

El paper per a parets es pot convertir en el nostre aliat a l'hora de decorar qualsevol habitació. I és que no només és un as sota la màniga quan es tracta de dormitoris i salons, sinó que també ofereix opcions per a banys i cuines. A més, a part d'afegir color i caràcter a qualsevol espai, el paper pot arribar a durar fins a 15 anys sense deteriorar-se, per tant, afegeix moltíssima efectivitat en la relació cost-valor quan el comparem amb la pintura. Així mateix, és una eina que ens pot ajudar a dissimular detalls d'acabats en les parets. Però el paper decoratiu no està limitat només a aquesta superfície, també el podem utilitzar per folrar mobles, electrodomèstics... El cert és que podem arribar a renovar gran part del nostre mobiliari estalviant molt de temps i diners.

Una de les cases pioneres en el sector del paper pintat és Saint Honoré. Entre els seus productes trobaràs el còmplice que necessites per combinar decoració, estil i qualitat.


La pintura és un peça clau a l’hora de decorar la nostra llar

Com escollir el color perfecte?Escollir quin pot ser el millor color per pintar les parets de la nostra llar pot semblar una tasca insuperable. Potser creieu que és un gran salt anar de les parets blanques als colors o trobeu que tots els colors són tan bons que és difícil escollir.


Una bona manera de sortir de la indecisió és estar al dia de les tendències i conèixer quins són els colors de moda que triomfen en cada temporada. Aquest any, les tonalitats amb més èxit són les que es nodreixen de tons pastel, de marrons, de morats i de colors més càlids (com el vermell, el verd o el groc). També està triomfant la combinació de diversos colors, ja siguin d'una mateixa gamma (com diferents blaus) o de gammes variades (combinant colors complementaris com el groc i el blau).


Dyrup és una de les marques de referència pel que fa a la decoració amb pintura. Disposa d'un amplíssim ventall de colors i permet crear tonalitats totalment personalitzades i adaptades a cada llar. 


PINTURA CEBOS

Una altra manera diferent i original de decorar les parets de la teva llar és a través de la pintura Cebos, ofereix un acabat complet, suau i profundament opac.


Terres interiors

Tornen els parquets d'espiga o amb formes geomètriques

Durant els últims anys ens hem acostumat als dissenys regulars de parquet, però aquesta tendència està canviat. Cada vegada tornen més els parquets en espiga o amb formes geomètriques. A més, pels que us agraden els ambients més rústics o simplement busqueu alguna cosa diferent dins dels sòls de fustes o parquets, també es porten molt les peces irregulars, amb diferents llargs i amples.


BerryAlloc disposeu d'un ampli ventall de parquets i acabats de terra perfectes per decorar qualsevol habitació de la llar. 
La gespa artificial, una manera d'aportar originalitat al nostre jardí

La gespa artificial és una de les opcions més còmodes i avantatjoses per decorar el jardí de la nostra llar. S'assembla molt a l'herba natural i podem donar-li la forma que vulguem per aportar un toc original i modern als espais verds de casa. Per exemple, podem crear senders retallant els trossos de la gespa artificial jugant amb el terra que tenim a sota, d'aquesta manera, podrem crear perspectives i jugar amb diferents materials i colors.


Una de les marques pioneres en el sector és Berry Ibérica, que proporciona diferents terres artificials de gran qualitat.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156