• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un hivern ple de colorsL'hivern no ha de ser una època trista i sense color. Solem associar aquesta estació a les tonalitats grises i amb poca vida, però hem de defugir d'aquesta visió! Omplir la casa de color durant els mesos més freds és totalment possible i recomanable. Com? A través de plantes amb flors lluents que ens despertin tots els sentits.Una de les flors que no poden faltar a l'hora de reviure la nostra llar és la camèlia. Aquesta espècie floreix a l'hivern i és fàcil de cultivar en interiors. Cal protegir-la del sol i la calor i s'ha de regar de forma abundant amb aigua tova. A més, necessita el substrat adequat per a les plantes acidòfiles.

La begònia és una altra espècie que podem tenir a dins de la llar sense problemes. És una planta forta i molt resistent. Floreix durant tot l'any, inclòs l'hivern, i necessita llum natural. Això sí, ha d'estar allunyada dels corrents d'aire i no necessita que la reguis massa, amb què ho facis una o dues vegades a la setmana és suficient. Pots complementar-li el substrat amb un suplement de nutrients per mantenir-la amb més vivacitat.


I si estàs buscant una planta d'interior capaç de decorar qualsevol racó de la teva llar, l'amaril·lis és una de les millors opcions. Té molta presència i les seves flors són grans i plenes de color. N'hi ha amb tonalitats vermelles, ataronjades, rosades... És qüestió d'escollir la que més encaixi amb la teva llar i de consentir-la perquè es converteixi en el centre d'atenció.


L'amaril·lis necessita lluminositat, però sense tenir llum directa i a temperatures mitjanes. No és amiga dels excessos. Per tant, l'hem de mantenir allunyada de les fonts de calor artificials, com els radiadors o qualsevol altre sistema de calefacció. Pel que fa al reg, cal que tingui aigua en abundància, però sense que la terra arribi a entollar-se.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156