• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un jardí adaptat per a ells

A banda de disposar d’una caseta o refugi per a la mascota, també és important protegir els diferents espais del jardí per evitar que el gos malmeti les zones o es pugui fer mal. Per exemple, si tenim una zona de plantes, es recomana posar una tanca al voltant, sobretot quan l’animal és cadell, que és quan té més energia i encara no fa cas a totes les normes. La tanca també serveix per evitar que l’animal tingui contacte directe amb les plantes que poden ser tòxiques per a ell, com el baladre o les azalees.


Permetre que la teva mascota gaudeixi del jardí també té altres avantatges, com que no serà necessari que treguis o tallis tota l’herba, ja que la majoria dels gossos se la mengen perquè els ajuda a facilitar l’absorció dels àcids en excés i és un gran remei contra els mals olors.


La seguretat és important, però també la diversió. Per aquest motiu, es recomana destinar una zona del jardí al joc. Una bona manera de complementar l’espai és col·locar-hi elements d’agility. Permetran que la teva mascota faci exercici i podràs treballar la confiança i la relació amb l’animal.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156