• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Un membre més de la família


Les mascotes són un membre més de la nostra família. Tot i això, a vegades no les podem incloure en les nostres escapades familiars o, pel motiu que sigui, hem de viatjar sense elles. També ens podem trobar que hagin de passar moltes hores soles a casa mentre nosaltres estem treballant. En aquests casos, una de les opcions més aconsellables, en el cas dels gossos, és deixar-los en un centre de guarderia especialitzat i adaptat que garanteixi el cuidat del nostre pelut mentre nosaltres no hi som. 

Passeja'm s'ha convertit en un dels establiments de referència al Principat a l'hora del cuidat dels nostres peluts. És l'únic centre que ofereix un ventall de serveis tan ampli i que treballa tots els aspectes que envolten el món caní. Ofereix l'opció de residència 24 hores en una nau climatitzada i totalment adaptada. També té un servei de guarderia de dia perfecte per deixar el gos durant la jornada laboral i mantenir-lo actiu, ja que els professionals de Passeja'm realitzen entrenaments físics i sortides a la muntanya durant tot l'any amb tots els gossos que tenen al seu càrrec. 

L'entitat també disposa de diferents cursos i tallers d'ensinistrament bàsic i avançat i formacions de primers auxilis canins. A més, integra una petita botiga amb productes essencials, serveis veterinaris i un servei a domicili que s'encarrega de venir a buscar el gos i portar-lo sense que t'hagis de preocupar de res. Aquest servei és molt útil en casos d'urgència. Per exemple, si ens veiem en la necessitat d'ingressar a l'hospital i no tenim a ningú que ens cuidi el gos, Passeja'm s'encarregarà d'anar-lo a buscar i cuidar-lo durant els dies que sigui necessari. 

Servei de perruqueria


L'entitat complementa els seus serveis amb un espai de perruqueria perfecte per deixar el gos en perfectes condicions després de totes les activitats. Disposa de diferents tractaments: desparasitació, rentat, assecat, tallat, ungles i molt més. D'aquesta manera, podem deixar el nostre pelut en mans de professionals el temps que desitgem i recollir-lo amb un aspecte impecable sense haver-nos de preocupar de res!LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156