shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • socialcomandorra

Un món virtual per comprar, treballar i divertir-seDeixar de navegar a través de dispositius electrònics i començar a viure dins de la xarxa. Aquest és l'objectiu de Meta, el nou projecte de Mark Zuckerberg. El propietari de Facebook, Instagram i WhatsApp vol desenvolupar un model d'internet immersiu i, d'aquesta manera, tornar a fer el següent gran pas en la tecnologia de les comunicacions. Segons han explicat alguns dels implicats en el projecte, el metaverso en qüestió permetria dur a terme activitats relacionades amb l'oci, l'esport, l'economia, l'educació o el treball. Concretament, s'ha descrit la possibilitat d'acudir a concerts que se celebrin a l'altre costat del món gràcies a la realitat virtual, assistir a una reunió de treball mitjançant un holograma o adquirir articles tant digitals com físics.


Per materialitzar aquesta forma de comunicació revolucionària, s'està treballant amb ulleres de realitat virtual, però encara no hi ha cap data per al llançament del metaverso. No obstant això, l'objectiu és que Facebook deixi de ser una empresa de xarxes socials en 5 anys, aproximadament. Si el projecte surt endavant, les barreres del temps i l'espai podrien trencar-se per a donar pas a una experiència virtual en primera persona. I quins gegants tecnològics, a més de Facebook, estan col·laborant per impulsar el projecte? Roblox Corporation, Microsoft, Nvidia, Unity Technologies i Amazon són alguns dels noms més importants, encara que la llista de multinacionals tecnològiques és més extensa. Sense lloc a dubte, metaverso podria atorgar-li a la realitat tal com la coneixem un nou significat i provocar canvis estructurals en la societat. O almenys té el potencial.


Si vols entendre millor en què consisteix Meta, l'empresa està elaborant una sèrie de vídeos didàctics en els quals es pot observar com podrien arribar a ser els escenaris de la plataforma per gaudir de l'oci, educar-se, interactuar amb altres persones o practicar esport, entre moltes altres coses.

FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156