shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Un perfum únic que ompli CADA RACÓLA CLAU. L’època més freda de l’any convida a reproduir el jardí dins de casa. ¿La clau per encertar? Triar espècies adequades i recipients creatius i originals. Aquesta temporada estan molt de moda els gerros terrosos de tonalitats clares com el gris i el blanc i amb acabats naturals, com la fusta o la pedra. Tot i això, el ventall de combinacions és tan ampli que l’únic que cal fer és buscar un estil adient per a la zona que es vol decorar amb plantes i procurar que tots els elements conformin una mateixa harmonia.


LLUM I CALEFACCIÓ. Sabem que l’estat de les plantes d’interior depèn bàsicament de dos factors: les condicions de llum i el nivell de calefacció. Però segurament algunes dades extra poden millorar la qualitat de creixement i durabilitat dels nostres exemplars. Per exemple, existeix una gran varietat de plantes que concentren el seu creixement durant els mesos de fred, com el potus, el ficus benjamina (que fins i tot es veu en exteriors en cos d’arbre) o el singonio (Syngonium Berberis) amb les seves variants en colors verd intens, disciplinats amb altres gammes verdoses i amb taques grogues o blanques. Altres plantes que s’agreguen a aquesta enumeració són els crotos i els marginatos (que semblen una palmera), són molt versàtils i fàcils de mantenir.


CUIDATS. De mitjana, les plantes d’interior s’han de regar una o dues vegades per setmana a l’hivern i dues o tres vegades a l’estiu. El test que porta una planta quan la compres no pot ser utilitzat més d’un any, i en realitzar el traspàs a un altre test, aquest ha de ser un o dos centímetres més gran que l’anterior (un dit). La gran majoria de les plantes d’interior suporten bé una llum filtrada (a través d’un vidre), tot i que a l’estiu es recomana fer ús d’un filtre, com una cortina. A més, quan la planta troba el seu lloc, és important deixar-la allà (és part del seu procés d’adaptació que es relaciona amb el seu estat natural. També es recomana posar fertilitzants naturals, sumar matèria orgànica al sòl o bé utilitzar fertilitzants inorgànics (líquid o en perles) amb la cura pertinent perquè arribin d’una forma més ràpida a les arrels i puguin aplicar els minerals necessaris.FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156