• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Una bellesa ecològica i saludable

No sempre som conscients de la quantitat de químics que apliquem sobre la nostra pell i el nostre cabell en forma de cosmètica. Tractaments que, sense adonar-nos, deixen el seu rastre en el nostre cos i poden arribar a afectar la salut de la nostra pell de forma negativa. I és que de la mateixa manera que tenim cura d'aspectes tan primordials com l'alimentació, si volem tenir un cos saludable, també hem de cuidar el que apliquem sobre la nostra pell i el cuir cabellut, començant pels tints, els xampús o altres productes que intervinguin en la nostra aparença. 

Una de les millors maneres de tenir cura del nostre cos és a través de professionals que coneguin el món de l'estètica i la cosmètica ecològica. Catia Perruquers és un dels establiments pioners en aquest sector. L'establiment té la sostenibilitat, l'ètica i les bones pràctiques com a senyes d'identitat. Ofereix extensions ecològiques, fotodepilació biològica (que detecta el cabell blanc i és apta per a pells morenes) i una àmplia gamma de productes naturals dedicats al cuidat de la pell i del cabell. 

Dins dels serveis de Catia Perruquers també trobem rituals de relaxació, massatges amb aromateràpia personalitzada (que varia en funció de l'estat d'ànim de la clienta), tractaments de confort per a la pell i molt més. Tot el que necessitem per aportar una protecció extra al nostre cos de cara a aquest estiu d'una forma natural i biològica. LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156