• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

UNA COMUNICAIÓ DIRECTA


Els animals fan vocalitzacions i gestos amb la cara i el cos, de la mateixa manera que els humans, per tal d’expressar els seus sentimentsLA MIRADA HO DIU TOT


Un dels factors més importants a l’hora de comunicar-te amb la teva mascota és la mirada. Aprendre els seus hàbits, gestos i moviments a través de l’observació farà que el procés de comprensió del comportament del teu gos o gat sigui molt més natural i que puguis comprendre les coses que fa sense necessitat d’una explicació. Així com cada persona és única, també ho és la teva mascota, i conèixer la seva forma particular de ser és una cosa que només tu pots fer plenament.


Un altre punt clau és determinar la reacció del teu animal davant del contacte visual. Considera com et sents quan algú se’t queda veient fixament en lloc de seguir els estàndards de contacte visual normal. De la mateixa manera en què et sembla una confrontació, els gossos i els gats se senten confosos i amenaçats amb una mirada fixa, ja que és una postura d’amenaça per a ells. Un animal que desvia la seva mirada per evitar aquesta situació està sent cortès i procura evitar la confrontació. Així mateix, entrenar perquè faci contacte visual amb la finalitat de comunicar-se és summament útil per mantenir la seva concentració en tu.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156