• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

UNA DE LES JURISDICCIONS MÉS ATRACTIVES D’EUROPA


Andorra s’ha convertit en una de les jurisdiccions més atractives de l’entorn europeu pel desenvolupament de projectes d’inversió i iniciatives empresarials a escala internacional. El nou model econòmic andorrà, basat en la liberalització de les inversions exteriors, posa a disposició de l’inversor internacional moltes oportunitats empresarials com individuals, tant per la creació d’empreses com per l’adquisició d’immobles.


Invertir a Andorra és fer inversió en un país estable i desitjós de rebre nous inversors. A més, el Principat disposa d’una qualitat de vida alta i la seva renda per capita es troba en una posició privilegiada per davant dels països veïns, França i Espanya, i també de molts països de la UE i de l’OCDE. Per tant, invertir a Andorra és invertir en un país on els inquilins són d’un bon nivell.


El Principat integra una política fiscal estable, clara i transparent, sense impostos i esmenes que canvien cada any i amb una voluntat política d’afavorir les inversions estrangeres. El seu impost de compra és una tercera part més barata que a Espanya i al país no existeix l’impost de la propietat (l’IBI). Pel que fa a l’impost sobre el benefici, és, com a màxim, del 10%.

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156