• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • socialcomandorra

Una escultura per escalfar la llarI si dissenyem una escultura que, a la vegada, sigui una xemeneia? Doncs difícilment ho faríem amb la mateixa qualitat que Dominique Imbert. Associar creativitat i necessitat no és una tasca fàcil, però per a l'impulsor de les xemeneies Focus (les més emblemàtiques i futuristes del segle XX) mai va suposar una dificultat significativa. Entre els seus models hi ha diverses façanes amb diferents formes "esclatades", les quals atorguen a les estances un exclusiu ambient sofisticat, elegant i trencador. La veritat és que els "esquinços" realitzats i signats per Imbert fan de cadascun dels models d'acer encerat escultures úniques i funcionals. Ja sigui situada en el centre de l'habitació, integrada en una paret, amb soldadures aparents, l'acer oxidat de manera natural o en forma de monòlit, aquest tipus de xemeneies s'integren a la perfecció amb els ambients en els quals són col·locades i els fa més acollidors.


Avui dia, les seves fantàstiques creacions es poden realitzar a mida per a clients particulars, per la qual cosa les flames continuaran llaurant un camí en la memòria de l'acer, encara que Imbert ens deixés aquest mes de setembre. El seu llegat i els seus dissenys, únics en el món, continuaran escalfant les llars dels amants del disseny que desitgin comptar amb una peça única. Aquest tipus de xemeneies solen funcionar amb fusta, un material molt avantatjós tant en l'àmbit ecològic com econòmic. Cremar restes de poda i troncs secs és molt més beneficiós per al planeta que el gas natural i les seves emissions no contribueixen a aquest efecte hivernacle. D'altra banda, aquests productes ofereixen una eficiència tèrmica molt alta, una vida útil superior a la d'una caldea, creen una atmosfera de benestar i relaxació i es pot cuinar en elles.


Ifoc és una empresa especialitzada en xemeneies i diferents productes calòrics de la llar, com a cremadors, estufes, cuines, barbacoes, revestiments, hidroagua... L'entitat treballa amb grans marques del sector, com la mateixa Focus, Planika, Rocal, Piazzetta i Cheminées Polyflam, entre altres. Si estàs buscant una xemeneia, el seu servei personalitzat t'ajudarà a trobar la millor opció per a la teva llar.Av. del Fener, 22, Local 1, AD 700 / Escaldes-Engordany, Andorra.

ifoc@andorra.ad

+376 863 220 / +376 620 661

Horari: De dilluns a divendres: 09:00 - 13.00 / 15:30 -19: 30

Dissabte i diumenge: tancat

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156