• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

UNA LLAR PERSONALITZADA

El món de la decoració presenta una infinitat de possibilitats i estils. Ambientacions modernes, vintage, industrials, escandinaves... N’hi ha per a tots els gustos i necessitats. Si haguessis d’escollir una tendència, per quina et decantaries? El nostre consell és que busquis la temàtica que més s’adapti a la teva llar i gaudeixis al màxim decorant cada racó. A SommCasa trobaràs tot el que necessites per personalitzar cada espai i habitació.


VESTIDORS

La solució elegant per emmagatzemar la teva roba. Armaris a mesura que et permeten maximitzar cada centímetre disponible i organitzar els espais amb simplicitat i elegància.


SOFÀS

Un dels moments més desitjats del dia és sens dubte el temps de relaxació. Per aconseguir-ho, el millor és gaudir de sofàs que uneixin qualitat i disseny per aportar aquests moments a la teva llar.


DESCANS

Llits i matalassos dissenyats perquè el seu aspecte sigui tan atractiu com la sensació que transmeten. La millor tecnologia en descans per suportar les pressions i les fluctuacions de temperatura que ha de suportar l’element més important de la llar.JUVENILS

Innovació, utilitat, disseny, qualitat i solucions per crear un refugi pels més aventurers de la casa. Dormitoris equipats fins al més mínim detall amb productes d’alta qualitat.


DORMITORIS

El llit té un paper vital per trobar descans i refugi del nostre dia a dia. Dóna nova vida i encant al dormitori a través de nombroses propostes que poden assolir els gustos dels més exquisits.


CUINES

Cuines modernes amb composicions que optimitzen l’espai disponible mitjançant solucions ergonòmiques. Aquestes solucions responen a necessitats pràctiques oferint solucions fascinants i molt atractives.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156