shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Estefania Gracia Ruiz

Una llar viva i plena d'estímuls primaverencs

La primavera és sinònim de color, alegria, aromes, vivesa... Per què no traslladar totes aquestes emocions i estímuls a la llar? La millor manera de fer-ho és a través de plantes o flors que recullin el millor de la primavera, i és que no hi ha res millor que nodrir els espais amb aquestes creacions naturals per exaltar al màxim l'estació més eixerida i bella de l'any.


LILIUM

El seu aroma prové dels pistils, per tant, és millor que les tinguis en un espai obert que sigui fàcil de netejar, ja que en caure de la flor, aquestes petites "sabatetes" taquen tot al seu voltant. Col·loca liliums morades o blanques per donar-li un estil 'chic' a la teva llar.


SUCULENTA

La miris per on la miris, enamora. Les suculentes de color verd són les més convencionals, però també n'hi ha d'altres colors que són perfectes per col·locar-les com a focus d'atenció d'un racó o espai.


ROSA

La rosa és la flor per excel·lència. Qui no coneix el seu meravellós aroma i els colors captivadors dels seus pètals? Col·loca-les al menjador o, fins i tot, al bany i transforma els espais de la teva llar.


DÀLIA

És una flor bella i delicada. És perfecta per crear espais plens d'harmonia i la forma dels seus pètals arriben a ser un veritable espectacle visual. Proposta: integra un ram de dàlies fúcsia barrejades amb tons granats per crear un contrast trencador, canyer i, alhora, elegant.


NARCÍS

És una flor fàcil de cuidar, encara que requereix que ens fixem a l'hora de plantar-la i la col·loquem en un lloc fresc, i sense que la llum li doni directa durant tot el dia. És important a més que no li falti mai aigua.Floristeria a Andorra


La floristeria Angels Flors compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector floral. L'establiment realitza decoracions florals, rams de regal, centres florals, manteniments particulars, arranjaments florals per a bodes, comunions, batejos o altres esdeveniments i celebracions... A més, disposa de servei a domicili i té dues botigues físiques.

angelsflors@andorra.ad

Av. del Fener, 23, AD700, Escaldes-Engordany

C. de Lòria, 26, AD600, Sant Julià de Lòria

+376 311 116


FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156