• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

Una manicura d’alta durada

La platja, la sorra i les activitats a l’aire lliure són alguns dels factors que poden danyar o malmetre la nostra manicura. Per aquest motiu, és important que durant els mesos d’estiu reforcem les nostres mans i ungles amb productes i marques que ens garanteixin una manicura duradora i de qualitat. És el cas dels esmalts GEL COLOR OPI, que ofereix una manicura semi-permanent d'alta durada i que ajuden a protegir les ungles durant les activitats diàries.

OPI és un dels fabricants més importants d'esmalts i ofereix una amplíssima gamma de fins a 140 colors amb una brillantor intensa. Els seus productes estan fets principalment amb mantega de curaçao i te blanc, que els aporta una hidratació i un efecte antioxidant molt important.

La marca també ofereix una línia de productes per tenir una cura màxima de mans i peus. Aquests estan desenvolupats per una important dermatòloga, la Dra. Zena Gabriel, qui assegura que Pro Spa “no és només una crema que fa bona olor. Les seves fórmules porten els ingredients i la tecnologia dels tractaments facials per atorgar els mateixos beneficis a les mans i els peus”. La millor manera de comprovar els beneficis de la gamma OPI i aconseguir un resultat eficaç és posant-se en mans de professionals. A L’Institut by Duplex trobareu un ampli ventall de productes d’aquesta marca que està revolucionant el sector de l’estètica i la cosmètica i rebreu un assessorament totalment personalitzat.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156