• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

UNA MICA DE TRAÇA I BON ULL

Quan es tracta d’originalitat no hi ha límits. I quan parlem de decoració, tampoc. La millor manera de personalitzar la teva llar i fer-la única és a través de decoracions totalment originals i creatives.


OCELLS DE TELA

Us portem una decoració original i plena de color per dona vida a la vostra llar. No necessiteu massa; unes branques, una mica de tela i cotó. Amb una mica de traça i bon ull, podeu realitzar una veritable obra d’art. Només has de dibuixar en el revers d’una tela la forma d’un ocell que sigui fàcil de cosir. Hauràs de dibuixar la silueta dues vegades de forma idèntica. Retalla les siluetes i comença a cosir les dues teles pels extrems, deixant un forat per poder posar el cotó a dins. Omple la silueta amb el cotó que desitgis i acaba de cosir per tapar el forat. Finalment, afegeix un fil per poder penjar els ocells de les branques. Més fàcil impossible!


POMS AMB PERSONALITAT

Si la proposta anterior era senzilla, aquesta encara ho és més. Només cal canviar els tiradors d’un moble per renovar per complet el seu aspecte. Si optes per un color intens, com el vermell, aconseguiràs un resultat alegre i major contrast. Què necessites? Els poms que vulguis posar i una mica de cola o claus, depenent dels materials que estiguis emprant.


una mica de traça i bon u

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156