shutterstock_227674867.jpg
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • Facebook
  • Instagram
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
TDV oh my pets 8,5x5,5-01.png
  • socialcomandorra

Una nova manera de cuinarExisteix una alternativa als fogons i les vitroceràmiques. Una nova manera de cuinar, innovadora, intuïtiva i amb potencial per revolucionar el disseny de l'espai en el qual preparem el menjar. Es tracta d'una placa de cocció amb un sistema d'inducció i, al mateix temps, d'una superfície polivalent sobre la qual podem tallar aliments o realitzar qualsevol altra acció quan no estem cuinant. De fet, la inducció està totalment integrada en el taulell, creant un espai molt funcional i amb una estètica immillorable, ideal per a cuines tant grans com petites. Malgrat comptar amb una tecnologia innovadora, la placa de cocció Gourmet Cooking té un funcionament intuïtiu: Compta amb una roda digital que informa en tot moment si la inducció està activada i els graus de potència que s'estan utilitzant. A més, incorpora sensors per a detectar quan hi ha objectes d'inducció i, quan aquests es retiren, la zona es refreda ràpidament, evitant que puguem cremar-nos i permetent que l'espai s'aprofiti per a fer altres tasques.


En estar fabricada amb material porcellànic, el taulell destaca per la seva resistència. De fet, es poden tallar aliments sense ratllar la superfície. Respecte als acabats, existeix la possibilitat de triar entre una àmplia gamma de colors i textures, el nombre de focs que es vulguin incorporar i també la seva distribució. Quant a la neteja, un drap humit és suficient per deixar l'espai impecable. Cal destacar també que la cuina d'inducció tradicional presenta un sistema d'escalfament intermitent que fa que la temperatura sigui inestable durant el cuinat. No obstant això, la placa de cocció Gourmet Cooking utilitza una tecnologia d'escalfament de doble freqüència, emprant una potència constant que manté la temperatura que graduem en tot moment.


Gourmet Cooking


Gourmet Cooking compta amb plaques d'inducció 100% personalitzables tant per a empreses com per a particulars. El seu innovador producte es caracteritza per la gran funcionalitat i polivalència que ofereix i el seu sistema de seguretat, pensat per a evitar cremades o qualsevol altre tipus de situació problemàtica, especialment amb els més petits de la casa. Elaborades amb materials altament resistents i de fàcil neteja, Gourmet Cooking ofereix una alternativa a les cuines convencionals còmoda, estètica i adaptable a qualsevol espai.


C. Bonaventura Riberaygua, 49 / Andorra la Vella AD500

Tel: +376 861 317

Whatsapp: +376 861 317

judit@sodimacsl.com

https://www.gourmetcookingkitchen.com
FOTOCLIC_LOGO.png

LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156