• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

UNA VAIXELLA QUE FASCINI

És important decorar la taula de Nadal amb elements que mostrin harmonia i que creïn un ambient acollidor. La millor manera d'aconseguir un efecte impactant és a través d'una vaixella captivadora i plena de personalitat


1. EL BLAU PREDOMINA

El blau s'erigeix com una de les tonalitats més versàtils d'aquest hivern i el trobarem en la majoria de taules amb totes les seves lluminositats i intensitats.


2. ELEGÀNCIA EN ESTAT PUR

La vaixella en tonalitats fosques sempre funciona molt bé i atreu totes les mirades convertint-se en el centre d’atenció de la taula. A més, com se sol dir: El negre combina amb tot!

3. UN TOC ARTESANAL

Una de les millors opcions és combinar elements contemporanis o de nova creació amb altres més tradicionals, com pot ser la vaixella artesanal.


4. VISCA EL BICOLOR

Les vaixelles bicolors aporten un toc divertit i despreocupat. Si vols que els teus amfitrions se sentin com a casa i en un ambient acollidor, aquesta és l’opció perfecta! Nosaltres us proposem una que no falla mai: El blanc i el vermell.

5. EL PODER DEL BLANC

Una vaixella blanca sempre triomfa. Sempre pots aconseguir una taula més vistosa incorporant tovallons amb tonalitats intenses i afegint decoracions lluminoses a través de gots i coberts llampants.


6. ESTIL NÒRDIC

Res millor que una combinació de l’estil nòrdic i el color blau per lluir una gran taula. Entre els punts destacats hi ha les ratlles i els elements naturals.


LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156