• Facebook
  • Instagram

Alimentació - Productes d'higiene - Joguines - Complements - Sevei de perruqueria - Tèxtil

  • Estefania Gracia Ruiz

WOOD STYLE

Un estil acollidor, càndid i que exalta la bellesa dels elements i materials naturals.


La tendència Wood Style es basa en un dels estils més captivadors i personals que podem trobar: el rústic. Gràcies a aquesta tendència aconseguim un ambient relaxat, acollidor i molt tradicional que aconsegueix exaltar la bellesa més pura de la naturalesa.


La clau són els mobles de fusta i els teixits robustos. El pi i la llana solen ser els materials més utilitzats, ja que proporcionen solidesa i força a l’ambient. Les taules auxiliars de calaixos i els rebostos de fusta amb portes de vidre també són elements molt comuns en l’estil rústic. Però el veritable protagonista és, sens dubte, la xemeneia.


Per aconseguir un aire Wood Style de veritat, cal recórrer als mobles artesanals, mobles únics que desprenguin humanitat i calidesa. D’aquesta manera, aconseguirem que cada racó transmeti vida, històries i personalitat. Les fibres naturals, com el fil, el cotó, la llana o el lli, s’utilitzen en catifes i cortines d’estampat llis. Els sofàs i altres mobles poden incloure estampats naturals com els florals o de motius animals. El fang i la pedra també són elements típics d’aquest estil, igual que el bambú, el vímet i el filferro. Procura utilitzar objectes decoratius basats en aquests materials per aconseguir aquest efecte rural que busquem. No poden faltar les plantes, que serviran per adornar taules, finestres, mobles i racons. D’altra banda, el ferro forjat serà la millor opció per a capçals, llums i miralls. Una opció per a les parets és la pedra o la fusta. Les bigues de fusta són un recurs molt utilitzat i molt característic d’aquest estil.Els colors més adients són aquells que s’inspiren en la naturalesa; els blaus (del cel i el mar), els marrons (de la terra), els verds (dels arbres)... Predominen els colors càlids que, si són forts, es complementen perfectament amb les fustes més clares. Un altre aspecte a tenir en consideració és l’abundància d’adorns i complements. L’estil Wood utilitza bastants elements decoratius, però si s’empren en excés, poden recarregar massa l’espai. Per tant, cal buscar un equilibri per no trencar l’efecte de relaxació i tranquil·litat que es vol transmetre.


MÉS FUSTA!

La fusta és un element tan versàtil que la podem utilitzar en qualsevol espai, sigui quina sigui la tendència que estem seguint.


Hem comentat la importància de la fusta i dels elements naturals en estils rústics com el Wild & Clhild. Però la veritat és que no cal centrar-se en un únic estil per gaudir dels beneficis i la bellesa de la fusta. El millor d’aquest material és que el podem incorporar en qualsevol ambient: mediterrani, boho chic, vintage, industrial... La fusta és un element tan versàtil que la podem utilitzar en qualsevol espai, sigui quina sigui la tendència que estem seguint. És una aposta amb la qual mai fallaràs.


La fusta és un clàssic que mai mor i menys ara, que s’ha posat de moda. Però no parlem de la fusta amb pàtina blanca que fins ara ha estat el més en decoracions clàssiques i vintage, ni tampoc de la pintada amb chalk paint, un altre “decoèxit” dels últims temps. Tot i que la fusta natural de tons clars és la que triomfa avui. La més fosca, la que porta anys de vida a sobre, també segueix sent un reclam. A més, cal tenir present que la fusta no només es porta a mobles grans, sinó també en detalls. Fins i tot, pots optar per renovar antigues peces de fusta i retornar-les la joventut.Fa temps que ens em oblidat dels revestiments recoberts de vernís brillant. És cert. Però podem seguir envernissant en mat els terres de fusta i, fins i tot, les parets. Avui dia es porta la fusta de sòl a sostre. En brut, natural, sense interferències. Perquè, al cap i a la fi, el pas de el temps els donarà un aspecte cada vegada més bell.


PROJECTES A MIDA


La Fusteria Ebenisteria Mario ofereix un assessorament personalitzat i disposa d’un ampli ventall de serveis tant per a espais interiors com exteriors. L’empresa fabrica mobles a mida per a totes les zones de la llar (cuines, banys, vestidors, menjadors, jardins...) i per a tot tipus d’empreses, oficines o despatxos. Els seus treballs es realitzen amb materials de gran qualitat i sota un gran rigor professional.


L’entitat realitza decoracions i reformes integrals de qualsevol espai i refà la distribució i la zona adaptant-se a les necessitats estètiques i funcionals de cada client. També ofereix serveis de rasqueta, polit, massilles i arranjament de sectors deteriorats en rebedors d’entrada i altres sectors d’un edifici.


La Fusteria Ebenisteria Mario sempre treballa de forma coordinada amb els seus clients i garanteix una supervisió constant dels treballs que elabora fins a la seva data d’entrega. Entre els seus treballs més destacats hi ha: la reconstrucció de façanes amb fusta, la decoració interior de vehicles de grans dimensions, com autocaravanes o camions, o l’adequació de patis i espais exteriors, entre molts altres.LES MILLORS EINES

ELS MILLORS MOMENTS

Av. Carlemany, 93,  AD700, Escaldes-Engordany Tel. +376 828 156